|

Baban gökyüzüne gitti

Kayseri'nin Sarız ilçesinde şehit düşen Kara Pilot Üsteğmen Volkan Koçyiğit ve Faik Şimşek, son yolculuklarına uğurlandı. Şehit eşi Seyran Koçyiğit'in 3 yaşındaki oğlu Tuna'ya, 'Baban gökyüzüne gitti, orada şimdi meleklerle birlikte' diye seslenmesi törene katılanları gözyaşına boğdu.

00:00 - 10/03/2009 Salı
Güncelleme: 02:34 - 10/03/2009 Salı
Yeni Şafak
Baban gökyüzüne gitti
Baban gökyüzüne gitti

Kayseri'nin Sarız ilçesinde düşen helikopterde şehit olan Kara Pilot Üsteğmen Volkan Koçyiğit'in cenazesi, İzmir'de, Kara Pilot Üsteğmen Faik Şimşek'in cenazesi de Kırşehir'de gözyaşları arasında toprağa verildi.

ANNESİNE ÇİÇEK VERDİ

Şehit Üsteğmen Koçyiğit için, Bostanlı Beşikçioğlu Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene katılan şehit üsteğmenin 3 yaşındaki oğlu Tuna'nın cami bahçesinden topladığı bir demet çiçeği annesine vermesi, törene katılanları duygulandırdı. Daha sonra annesi Seyran Koçyiğit, kucağına aldığı oğlu Tuna'ya, “Baban gökyüzüne gitti, orada şimdi meleklerle birlikte” dedi. Törene katılanlar bu sözler üzerine gözyaşına boğuldu.

RESMİNE DOKUNDU

Kara Pilot Üsteğmen Faik Şimşek de memleketi Kırşehir'de gözyaşları arasında toprağa verildi. Şehidin ikiz bebekleri 1,5 yaşındaki Belinay ve Berkay, yakınlarının kucağında cenaze törenine getirildi. İkizlerden Berkay, uyurken Belinay'ın ise, tabutun önündeki babasının fotoğrafına sık sık dokunması, duygulu anlar yaşattı.


15 yıl önce