|

Babası kaçırdı, yine de evlendi

Aa
00:00 - 4/01/2008 Cuma
Güncelleme: 17:23 - 4/01/2008 Cuma
Yeni Şafak
Babası kaçırdı, yine de evlendi
Babası kaçırdı, yine de evlendi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde evlenmesini istemeyen babasının nikah günü kaçırdığı kız, ailesinin karşı çıkmasına rağmen evlendi.

Alınan bilgiye göre, Muğla Üniversitesi Felsefe Bölümü 2. sınıf Öğrencisi A.Ş (19), Muğla'da kuaförlük yaptığı öğrenilen M.B ile 27 Aralıkta evlenmek istemiş, ancak, baba B.Ş, evlenmesini istemediği kızını nikah kıyılacağı saatlerde, Fethiye Nüfus Müdürlüğü önünde bir otomobile bindirerek kaçırmıştı.

Bir süre Fethiye'nin Alaçat köyünde babasının yanında kalan A.Ş, okuluna devam etmek istediğini söyleyerek Muğla'ya geri döndü. Sevgilisi M.B ile tekrar görüşen A.Ş, nikah işlemlerine devam edilmesini istedi.

Evraklar hazırlandıktan sonra özel bir taksi ile gizlice Nüfus Müdürlüğü Evlendirme Salonu'na gelen A.Ş ve M.B, burada kıyılan nikahla evlendi. Nikah şahitliği yapmaları için çevredeki vatandaşlardan yardım istendi.

Gençlere herhangi bir baskı altında olmaksızın evlenmek isteyip istemediklerini soran Fethiye Nüfus Müdürü Yener Sargıncı, her iki gencin de evlenmek istediklerini söylemesi üzerine nikahı kıydı.

Nikahın ardından damat M.B, gelin A.Ş'yi alnından öperek kutladı. Damat M.B, nikahın ardından, “Aşk ve sevgimiz üstün çıktı. Çok mutluyum. Başka bir şey söylemek istemiyorum” dedi. Babasının karşı çıkmasına rağmen evlenen gelin A.Ş ise “Okuluma devam edeceğim. Mutluyum” diye konuştu.

16 yıl önce