|

Bağdat Caddesi'nde bankta oturan çift dehşeti yaşadı

İstanbul Bağdat Caddesi'nde aşırı hız nedeniyle kaldırıma çıkan otomobil, her şeyden habersiz bankta oturan nişanlı çifti ezdi. Korkunç kazada 3 kişi yaralanırken, önce kaçan sonra polise teslim olan sürücünün alkollü olduğu ortaya çıktı.

09:31 - 22/02/2020 Cumartesi
Güncelleme: 11:47 - 22/02/2020 Cumartesi
DHA
Sürücünün ezdiği çiftten Cansu Safı'nın durumu ağır.
Sürücünün ezdiği çiftten Cansu Safı'nın durumu ağır.

Kuralları hiçe sayıp vatandaşın canını hiçe sayan trafik canavarlarından biri bu kez İstanbul Bağdat Caddesinde ortaya çıktı. Saat 02.45 sıralarında Erenköy Mahallesi Bağdat Caddesi Kadıköy istikametine ilerleyen 34 JK 2165 plakalı otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil önce kaldırıma çıkarken o sırada her şeyden habersiz bankta oturan Cansu Safi ve sevgilisi otomobilin altında kaldı.


Başka araca çarparak durabildi

Hızını alamayan ve bir süre çifti sürükleyen araç başka bir otomobile çarparak durabildi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı çifti ve otomobilin çarptığı araçtaki bir kişiyi ilk müdahalenin ardından ambulanslarla İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Polis ekipleri kaza yerinde güvenlik önlemi alırken çevredeki vatandaşlardan kaza hakkında bilgi aldı.

Genç kızın durumu ağır

Trafik polisi ve itfaiye ekipler kaza yerinde incelemelerde bulunurken 34 JK 2165 plakalı otomobilin sürücüsünün olay yerinden kaçtığı iddia edildi. Kazanın ardından araçlar çekici yardımıyla kaldırıldı. Caddedeki kaldırımlar tanınamaz hale geldi. Hastaneye kaldırılan 3 yaralıdan Cansu Safi'nin durumun ağır olduğu belirtildi. Yaralan çiftin yeni nişanlandıkları iddia edildi.

Canavar alkollümüş

Kaza anında orada olan taksici Ayhan Uykucu “Caddebostan ışıklardan geçerken kazaya sebep olan araç savrulup kafeye doğru kayıyor. Bankta oturan kişilere vuruyor. Vurmasından sonra kişiler yerlere savruluyor. Sürücü olay yerinden kaçıyor. O insanlara yazık günah" diye konuştu. Kaza sonrası kaçan sürücü Muhammed Enes Altun, daha sonra babasıyla birlikte polis merkezine giderek teslim oldu. Polisin yaptığı çalışmada sürücünün 1.53 promil alkollü olduğu öğrenildi.


#bağdat caddesi
#kadıköy
#erenköy
#dehşet
#cansu safı
4 yıl önce