|

Bağış, Laszlo Andor'u kabul etti

Aa
00:00 - 8/05/2013 Çarşamba
Güncelleme: 19:46 - 8/05/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
Bağış, Laszlo Andor'u kabul etti
Bağış, Laszlo Andor'u kabul etti

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, AB Komisyonu'nun İstihdam, Sosyal İşler ve Uyumdan Sorumlu Üyesi Laszlo Andor'u kabul etti.

Bakan Bağış, AB Komisyonu Üyesi Andor ve AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Jean-Maurice Ripert'in de yer aldığı heyet ile TBMM'de bir araya geldi.

Bağış, görüşmenin başında yaptığı konuşmada, Andor ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, AB yetkililerinin "Avrupa Günü" nü Türkiye'de geçirecek olmalarının son derece anlamlı bir mesaj olduğunu belirtti.

Avrupa Günü dolayısıyla AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Ripert tarafından verilecek resepsiyona Andor ile katılacağını ifade eden Bağış, "Umarım yarın akşam itibariyle çalışma bakanımızla bir anlaşmaya varmış olursunuz ve bir faslın açılmasını ilan edersiniz. Bu da Avrupa Günü kutlamalarını taçlandıracak bir gelişme olur" dedi.

Bağış'ın sözlerini gülümseyerek karşılayan Andor da ziyareti kapsamında Ankara ve İstanbul'da gerçekleştireceği temaslar hakkında Bağış'a bilgi verdi.

Görüşme, görüntü alınmasının ardından basına kapalı devam etti.


11 yıl önce