|

Bahçeli: HDP ile ortaklık PKK ile ortaklıktır

MHP lideri Bahçeli, “Türkiye’nin Asil Gücü Analar-Bacılar Kurultayı”nda konuştu: HDP eşittir PKK’dır, YPG’dir, PYD’dir. Bir yanda yandaşlarını ölüm oruçlarına mahkum eden, diğer yanda tıka basa kebap yiyen bölücü kebapçılardır. HDP’ye destek PKK’ya destek, HDP ile ortaklık PKK ile ortaklıktır.

Haber Merkezi
02:02 - 11/10/2021 Pazartesi
Güncelleme: 02:05 - 11/10/2021 Pazartesi
Yeni Şafak
Devlet Bahçeli
Devlet Bahçeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığınca ATO Congresium’da düzenlenen, Türkiye’nin Asil Gücü Analar-Bacılar Kurultayı’nda konuştu. Bahçeli, “Kadınların feryatlarına duyarsız olamayız. Kadın anadır, bacıdır, gelecektir. Gerekçesi ne olursa olsun kadına şiddet sorunu çözülmeden, kadına uzanan vahşi eller kırılmadan, daha da önemlisi şiddete müzahir psikolojik ve sosyolojik faktörler köreltilmeden hayat bize zindandır” dedi.

HDP PKK’NIN İKMAL ORGANI

Dağa kaçırılan çocukları için HDP önünde evlat nöbeti tutan Diyarbakır annelerine değinen Bahçeli, “Anaların nefesi kanlı örgüt PKK’nın ensesindedir. HDP, PKK’nın ikmal organı, terörist sevk zincirinin ilk halkasıdır. Bu terör partisinin ön kapısından giren, arka kapısından PKK’nın kamplarına yollanmaktadır. HDP eşittir PKK’dır, YPG’dir, PYD’dir. Bir yanda yandaşlarını ölüm oruçlarına mahkum eden, diğer yanda tıka basa kebap yiyen bölücü kebapçılardır. HDP’ye destek PKK’ya destek, HDP ile ortaklık PKK ile ortaklık, HDP’yi meşru görmek, analara zulümdür” şeklinde konuştu.

KAÇIP ANALARINIZA KAVUŞUN

HDP’nin kapatılmasının anaların yüreğine su serpeceğini dile getiren Bahçeli, dağda veya bir başka yerde, terör baronlarının tasallutu altında bulunanlara da PKK’dan bir an önce kurtulup anneleriyle kucaklaşmaları çağrısında bulundu: “Zalimlerin oyuncağı olmayın. İçtiğiniz süt hatırına evinize, yuvanıza, sevdiklerinize dönün. PKK, hem Türk hem de Kürt düşmanıdır. PKK millet düşmanıdır, insanlık düşmanıdır, yaşayan her türlü canlının kanlısıdır. Gelin düşmandan yakanızı kurtarın. Bir kurşunla toprağa düşmektense analarınızın kucağına düşün.”


ABD DOST MU DÜŞMAN MI?

ABD yönetimine seslenen MHP lideri Bahçeli, terör örgütleriyle mi yoksa Türkiye ile mi müttefik olduğu konusunda bir karar vermesini istedi: “ABD yönetimi dost mudur, düşman mı? Terör örgütlerine silah, para, eğitim vermek uluslararası hukuk nezdinde suçtur, insanlık değerleri adına utanç verici bir rezalettir. ABD, Suriye’den çekiliyormuş. Hem ‘asker çekiyorum’ diyeceksiniz, hem Suriye’de Türkiye’yi çıkarlarınıza tehdit görüp daha önce ilan edilen ulusal acil durumun devamını temin edeceksiniz. Bu göz boyamadır.”

#Devlet Bahçeli
#HDP
#PKK
#MHP
#ABD
3 yıl önce