|

Bahçeli'den Saffet Sancaklı açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hindistan programında MHP Milletvekili Saffet Sancaklı'nın da yer almasına MHP lideri Bahçeli'den ilk değerlendirme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yurt dışına giderken partilerden katılma arzusu taşıyan milletvekillerini de götürdüğünü hatırlatan Bahçeli "Ben de milletvekillerimizin böyle seyahatlere katılmasına müsaade ediyorum" dedi.

Yeni Şafak
11:53 - 2/05/2017 Salı
Güncelleme: 15:26 - 2/05/2017 Salı
Yeni Şafak
Devlet Bahçeli grup toplantısı çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Devlet Bahçeli grup toplantısı çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere Hindistan'a gelirken uçakta beraberindekilerden geziye ilişkin brifing aldı. Erdoğan'ın uçağında MHP'li Milletvekili Saffet Sancaklı da yer aldı. Partisinin grup toplantısı çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, basın mensuplarının sorusu üzerine bu konuya açıklık getirdi. Bahçeli'nin açıklaması şöyle:

Sayın Cumhurbaşkanı yurt dışına giderken partilerden katılma arzusu taşıyan milletvekillerini de götürmektedir. Önümüzdeki hafta içerisinde Çin'e giderken de böyle olacak. Ben de milletvekillerimizin böyle seyahatlere katılmasına müsaade ediyorum.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hindistan ziyaretinde kendisine eşlik eden Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile özel uçak "TUR"da toplantı gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda geziye ilişkin brifing aldı.

#​Recep Tayyip Erdoğan
#Saffet Sancaklı
#Devlet Bahçeli
7 yıl önce