|

Bahçesine girdi diye komşunun köpeğini vurdu

Antalya'da bir kişi, bahçesine giren komşusuna ait köpeği, av tüfeğiyle vurarak yaraladı. Komşusu hakkında jandarmaya şikâyette bulunan köpeğin sahibi Tuncay Şengül, "Kulübesini temizlediğim için köpeği serbest bıraktım. Komşumun bahçesine girmiş. Komşum, tavuklarına zarar verdiği için vurduğunu söyledi. Zarar gören tavuk yok" dedi.

12:05 - 19/10/2019 Cumartesi
Güncelleme: 12:10 - 19/10/2019 Cumartesi
DHA
Bir yaşındaki Labrador, yaralı ve korkmuş bir halde bulundu.
Bir yaşındaki Labrador, yaralı ve korkmuş bir halde bulundu.

Konyaaltı ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Tuncay Şengül, iş yerinin bahçesinde beslediği köpeğini, kulübesini temizlemek için serbest bıraktı.

Bir yaşındaki Labrador cinsi köpek, bahçede bir anda gözden kayboldu. Birkaç dakika sonra tüfek sesiyle irkilen Şengül, sesin geldiği komşusunun bahçesine gittiğinde köpeğini kanlar içinde buldu.

Korkudan titreyen köpeğini kucaklayarak bahçesine taşıyan Şengül, veteriner hekime haber verdi. Çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla yaralanan köpek, tedaviye alındı.

Tavuklarına zarar veriyor diye vurmuş

Komşusu hakkında jandarmaya şikâyette bulunan Tuncay Şengül, "
Kulübesini temizlediğim için köpeği serbest bıraktım. Komşumun bahçesine girmiş. Komşum, tavuklarına zarar verdiği için vurduğunu söyledi. Zarar gören tavuk yok. Bu nedenle hakkında şikayetçi oldum
" dedi.
#Köpek
#Antalya
#Köpeğe şiddet
5 yıl önce