|

Bakan Fidan NATO Sekreteri Stoltenberg ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile telefon görüşmesi yaptı. Görüşmede, Vilnius'taki NATO Zirvesi kararlarının takibi ele alındı.

10:49 - 14/07/2023 Cuma
Güncelleme: 12:30 - 14/07/2023 Cuma
AA
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg.

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Bakan Hakan Fidan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile ASEAN 56. Dışişleri Bakanları Toplantısı için bulunduğu Cakarta’dan bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.


Görüşmede, NATO Vilnius Zirvesi kararları takibi ele alındı.


Bakan Fidan, ASEAN Dışişleri Bakanları Toplantısı'nda ikili görüşmeler gerçekleştirdi


Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Endonezya'nın başkenti Cakarta'da Bangladeş Dışişleri Bakanı AK Abdul Momen, Brunei Darusselam Dışişleri İkinci Bakanı Dato Seri Erywan Yusof, Vietnam Dışişleri Bakanı Bui Thanh Son ve Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell ile ayrı ayrı görüştü.


Dışişleri Bakanlığının Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Fidan'ın Güneydoğu Asya Uluslar Birliği (ASEAN) 56. Dışişleri Bakanları Toplantısı için bulunduğu Cakarta'da Bangladeş Dışişleri Bakanı Momen, Brunei Darusselam Dışişleri İkinci Bakanı Yusof, Vietnam Dışişleri Bakanı Son ve AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Borrell ile görüştüğü bildirildi.


#Hakan Fidan
#Jens Stoltenberg
#Türkiye
10 ay önce