|

Bakan Şimşek BDDK Başkanlığına atanan Kavcıoğlu'nu kutladı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanlığına atanan Şahap Kavcıoğlu'nu kutladı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak Kavcıoğlu'nu kutlayan Şimşek, "30 yılı aşkın deneyimi ile verimli ve faydalı hizmetler yapacağına inanıyorum." ifadesini kullandı. Öte yandan Bakan Şimşek, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanlığına atanan Hafize Gaye Erkan'ı da kutladı. Twitter hesabından paylaşımda bulunan Bakan Şimşek, "Bilgisine ve tecrübesine güveniyorum." ifadelerini kullandı.

23:15 - 9/06/2023 Cuma
Güncelleme: 00:23 - 10/06/2023 Cumartesi
AA
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, BDDK Başkanlığına atanan Şahap Kavcıoğlu'nu kutladı.
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, BDDK Başkanlığına atanan Şahap Kavcıoğlu'nu kutladı.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanlığına atanan Şahap Kavcıoğlu'nu kutlayarak, "30 yılı aşkın deneyimi ile verimli ve faydalı hizmetler yapacağına inanıyorum." ifadesini kullandı.

Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Bugün Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanlığına atanan Sayın Şahap Kavcıoğlu'nu da kutlarım. 30 yılı aşkın deneyimi ile verimli ve faydalı hizmetler yapacağına inandığım Sayın Kavcıoğlu'na yeni görevinde başarılar dilerim." değerlendirmesinde bulundu.


Öte yandan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanlığına atanan Hafize Gaye Erkan'ı da kutladı.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Bakan Şimşek, "Bilgisine ve tecrübesine güveniyorum." ifadelerini kullandı.


Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanlığına atanan Sayın Hafize Gaye Erkan'ı kutluyorum. Bilgisine ve tecrübesine güveniyorum. Sayın Erkan, bugün devir teslim töreni ile görevine resmen başladı. Kendisine başarılar diliyorum. Ülkemize hizmet yolunda Allah yardımcısı olsun." değerlendirmesinde bulundu.



#Mehmet Şimşek
#Şahap Kavcıoğlu
#Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu
#Atama
1 yıl önce