|

Bakan Soylu'dan sel bölgesindeki çalışmaları görüp AK Parti'li olan kadına ziyaret

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel sonrası yürütülen çalışmaları gördükten sonra Yeni Şafak'a konuşan ve “Aileden CHP’liyim, ben böyle çalışma görmedim, artık AK Partiliyim” diyen selzede ile görüştü. Selzede kadın, Bakan Soylu'ya teşekkür ederek “Allah sizleri başımızdan eksik etmesin” dedi.

18:15 - 20/08/2021 Cuma
Güncelleme: 19:19 - 20/08/2021 Cuma
IHA
Nurten Özçelik - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu
Nurten Özçelik - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sel afetinin yaşandığı Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Bakan Soylu, görevlilerden son durum hakkında bilgi alırken, selde yıkılan apartmanın balkonunda bir vatandaşı gördü.

'Çok meşhur oldunuz'

Dün Yeni Şafak'ın gündeme getirdiği ve “Ben aileden CHP'liyim. Kimse kusura bakmasın bu saatten sonra AK Partiliyim. İki bakanımız her gün yanımızda” sözleriyle konuşulan Nurten Özçelik ile bir süre sohbet eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Apartmanın etrafı bu akşam yapılacak değerlendirme sonrasında yapılacak. Çok meşhur oldunuz, bugün sabah gördüm sizleri. Allah senden razı olsun” dedi.


Bakan Soylu: Allah bizi mahcup etmesin

Bunun üzerine “Aileden CHP’liyim ama doğrusu bu. Artık AK Partiliyim. Yalan bir tarafı yok. Oğlum bana, 'Döndün mü sonunda' dedi” diye konuştu.


Özçelik, kendilerini Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık’ın kurtardığını ve boğazına kadar suya gömüldüklerini ve başkanın sayesinde kurtulduklarını kaydetti.

Bakan Soylu, “Allah bizi, size mahcup etmesin” şeklinde cevap verdi.


#İçişleri Bakanı
#Süleyman Soylu
#Kastamonu
#Sel
#AK Parti
#CHP
3 yıl önce