|

Bakan Taner Yıldız'ın acı günü

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, özel uçakla geldiği Kayseri'de manevi kızı Zehra Özsoy'un cenazesine katıldı.

İha
00:00 - 30/08/2013 Cuma
Güncelleme: 15:02 - 30/08/2013 Cuma
Yeni Şafak
Bakan Taner Yıldız'ın acı günü
Bakan Taner Yıldız'ın acı günü

25 yaşındaki Zehra Özsoy 10 yıldır mücadele verdiği kemik iliği kanserine yenik düştü. Yaklaşık 7 yıl önce Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın sahip çıktığı öğrenilen Zehra Özsoy, bu gün cuma namazı sonrasında kılınan cenaze namazının akabinde son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze namazına Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Zehra Özsoy'un babası Ramazan Özsoy, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Yaşar Karayel ve Ahmet Öksüzkaya, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Namazın kılınmasının ardından Bakan Yıldız, manevi kızının tabutunu cenaze aracına kadar taşıdı. Bakan Yıldız daha sonra Ramazan Özsoy'u da makam aracına bindirerek Zehra Özsoy'un toprağa verileceği şehir mezarlığına birlikte gitti.

11 yıl önce