|

'Bakkallar oylarıyla kurtulacak'

İstanbul Bakkallar Odası Başkanlığı seçimleri için yaklaşık on bin bakkal sahibine çağrıda bulunan başkan adayı İsmail Keskin, yolsuzluklara 'dur' demek için, 21 Nisan tarihinde esnafı sandık başına çağırdı.

Yeni Şafak
00:00 - 12/04/2002 Cuma
Güncelleme: 12:42 - 18/05/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv

---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------

Geçen Şubat ayında yapılan ancak "usulsüzlük karıştığı'' gerekçesiyle iptal edilen İstanbul Bakkallar Odası Başkanlığı seçimleri 21 Nisan tarihinde yeniden yapılacak. Geçen seçimlerde büyük oy farkıyla başkan seçilen İsmail Keskin, İstanbul Bakkallar Odası'na bağlı onbin esnafı Aksaray'daki Özsaray Düğün Salonu'nda yapılacak seçimde oy kullanmaya çağırıyor.

Yeni bir anlayış

Bugüne kadar her türlü yolsuzluğun yapıldığı İstanbul Bakkallar Odası'nda esnafın ödediği ve trilyonları bulan paraların ortadan kaybolduğu gibi, şu an odanın 5 trilyon borcu olduğunu hatırlatan Keskin, "İstanbul Bakkallar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Boran Elmas ve ekibi esnafın yatırdığı paraları harcadığı gibi 5 trilyon da odayı borçlu çıkarmıştır. Biz bu yolsuzlukları durdurmak için seçime bütün bakkal sahiplerini bekliyoruz. Artık oylarınızla bu yolsuzluğa dur demenin vakti gelmiştir" dedi.

Yeni anlayış, yeni yönetim ve dürüst kadroyla 21 Nisan da çıkacak oylarla işbaşı yapacaklarını söyleyen İsmail Keskin, yapacakları hizmetleri ise şöyle özetledi:

"İhtiyaç sahibi öğrencilere başarılı oldukları sürece odamız tarafından burs verilecektir. Haksız rekabeti önlemek için büyük süpermarketlerin toptan fiyatının altında satış yapmalarını engellemek için Rekabet Kurulu nezdinde girişimde bulunarak cezalandırılmalarını sağlayacağız. Sağlık sorunları yüzünden tedavi görmek zorunda olan üyelerimiz için indirim kartları ve tüm hatanelerden anlaşmalı olarak bu indirimli kartlardan yararlanmalarını sağlayacağız.

Bağkur sorunlarına çözüm bulacağız. Bakkal amca adında bir dergi yayınlayarak sesimizi duyuracağız. Şirketleşmeye giderek malların bakkalların ucuz almasını sağlayacağız. Kuracağımız web sayfasıyla da üyelerimiz bilgilenecek."


----------------- imza------------------

----------------- imza------------------



#Arşiv
#Yeni Şafak Arşiv
22 yıl önce