|

Balıkesir'de pompalı tüfekle saldırı

Balıkesir''in Edremit ilçesinde bulunan Ülkü Ocakları binasına girmek üzere olan iki kişiye pompalı tüfekle tüfekle saldırı yapıldı.

Cihan
00:00 - 1/02/2014 Cumartesi
Güncelleme: 13:53 - 1/02/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Balıkesir'de pompalı tüfekle saldırı
Balıkesir'de pompalı tüfekle saldırı

Hacıtuğrul Mahallesi, Hürriyet Caddesi'nde bulunan Ülkü Ocakları binasına öğle saatlerinde girmek üzere olan iki kişiye, motosikletli diğer iki kişi tarafından ateş açıldı. Olayda, binanın yanındaki kahvehane ve kasapta bulunan vatandaşlar da tehlike atlattı, işyerinin cam kırıldı.

Saldırıda yaralanan iki kişi, Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikelerinin olmadığı bildirildi. İki zanlı ise motosikletle kaçtı. Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay yerinde inceleme yaptı, çevrede kovan aradılar. Daha sonra ise saldırganlardan birini, karakola giderek teslim olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kasapta çalışan Volkan Kasabalı, olayı şöyle anlattı: ''Birden bir patlama sesi duydum. Kendimi yere atmışım. Ne olduğunu anlayamadım bile. Motorla ateş eden kişiler kaçarken herkes dehşete düştü. İşyerinin camına zarar geldi. İki kişi yaralanmıştı, kendi imkanlarıyla hemen hastaneye kaldırdılar.''

10 yıl önce