|

Bari birini getirin

4 yavrusunu Akyazı'daki trafik kazasında yitiren Hatice Doğan, hastanede kendine gelince ilk olarak çocuklarını sordu. Doyurucu yanıtlar alamayınca da 'Bari bana birini getirin' diye feryad etti.

Aa
00:00 - 4/02/2009 Çarşamba
Güncelleme: 03:08 - 4/02/2009 Çarşamba
Yeni Şafak
Bari birini getirin
Bari birini getirin

Sakarya'da 4 çocuğunu kaybettiği trafik kazasından yaralı kurtulan ve hastanedeki tedavisi süren Hatice Doğan, kendine geldiğinde ilk olarak çocuklarını sordu. Çocukları için kaygılanan anne gözyaşı dökerek 'Bari birini bana getirin' dedi.

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'ndeki trafik kazasında ağır yaralanan ve kaldırıldığı Toyota Travmatoloji ve İlk Yardım Hastanesi'nde iğneyle uyutulan Hatice Doğan, dün uyandırıldı. Anne Doğan'ın, hastanede kendine geldiğinde ilk olarak çocuklarını sorduğu belirtildi. Hatice Doğan'a hastanede refakat eden akrabası Dursun Doğan, yaptığı açıklamada, 4 çocuğunu birden kaybeden Hatice Doğan'dan acı haberi gizlediklerini söyledi.

İLK OLARAK EVLATLARINI SORDU

Yaralı annenin çocuklarından ölen olabileceğini hissettiğini ifade eden Dursun Doğan, şöyle konuştu: "Kendine gelince ilk olarak çocukları sordu. Çok zor bir durum, bir şey diyemedik. Ama kazanın çok büyük olduğunun farkında. Çocuklardan bir ikisinin ölmüş olabileceğinden kaygılanıyor. 'Bari çocuklardan birini getirin göreyim' dedi. Sağlık durumu ise iyi." Acı haberi gizleyen görevliler, anneyi tekrar iğneyle uyuttu.


4 canını midibüste bıraktı

Sakarya'nın Akyazı ilçesi Ormanköy Sapağı'nda tavuk yemi yüklü kamyon ile Akyazı'dan İstanbul'a giden minibüs çarpışmış, kazada Ali Bilgin (75) ile Muhammet Ali (4), Abdülkerim (3), Rabia (10) ve Zehra Doğan (6) kardeşler hayatını kaybetmiş, 14 kişi de yaralanmış Kazada 4 çocuğunu kaybeden Hatice Doğan ise yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.


15 yıl önce