|

Başbakan, Hüseyin ve Miray bebeğin ailesini aradı

Başbakan Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu dün, Şırnakta hayatını kaybeden Hüseyin ve Miray bebeğin anne ve babasını arayarak taziyelerini iletti.

Yeni Şafak
11:06 - 30/12/2015 Çarşamba
Güncelleme: 12:57 - 30/12/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu dün Şırnak'ın Cizre ilçesinde çatışma ortasında kalarak yaralanarak hayatını kaybeden 5 yaşındaki Hüseyin ve 3 aylık Miray bebeğin ailelerini arayarak taziyelerini iletti.



Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu görüşmede acılı ailelere "Acınızı paylaşıyoruz. Bizim de o yaşta çocuğumuz vefat etmişti. Bu acıların son bulması için gereken her şey yapılacak" dedi.



Acılı aileler verdikleri destek için teşekkürlerini ileterek Başbakan ve eşi Sare Davutoğlu'na "Biz size güveniyoruz" mesajını iletti.



Cizre'de Sur Mahallesi'nin Sukanalı Sokak üzerindeki çatışmalarda annesi Soulın İnce'nin kucağında bulunan 3 aylık Miray'ın başının sağ arka tarafına kurşunla ağır yaralanmış hastanede hayatını kaybetmişti. Miray bebeğin dedesi 73 yaşındaki Ramazan İnce ise Miray bebeği ambulansın beklediği bölgeye götürürken açılan ateş sonucunda ağır yaralanmış ambulans

uçakla sevk edildiği Adana'daki Aşkın Tüfekçi Devlet Hastanesi'nde yaşamnı yitirmişti.


Cudi Mahallesi'nin Merdan Sokak üzerindeki evlerinin bahçesinde oynayan 5 yaşındaki Hüseyin Selçuk, ensesine isabet eden tek kurşunla ağır yaralanmış, yakınları tarafından hastaneye götürülmek isterken yolda hayatını kaybetmişti.






#Başbakan Ahmet Davutoğlu
#Şırnak
#Cizre
#Miray
8 yıl önce