|

Be-Ha-Mo mağazaları İstanbul dışına taşıyor

Beyaz eşya, halı ve mobilyayı tüketicisiyle buluşturan Be-Ha-Mo, mağaza sayısını büyütüyor. Be-Ha-Mo, önümüzdeki dönemde İstanbul dışında da hizmet vermeye hazırlanıyor

Tuğba Saraçlar
00:00 - 13/11/2006 Pazartesi
Güncelleme: 01:11 - 13/11/2006 Pazartesi
Yeni Şafak
Be-Ha-Mo mağazaları İstanbul dışına taşıyor
Be-Ha-Mo mağazaları İstanbul dışına taşıyor

1999 yılında Sanayi mahallesinde 39 metrekare alanda kurulan firma, 2002 yılında 4 ortaklı şirket haline geldi. Beyaz eşya, Mobilya ve Halı kelimelerinin ilk hecelerinden oluşan Be-Ha-Mo, şimdi 14 şubesine bir yenisi daha ekleyerek ilerlemeye devam ediyor. Be- Ha- Mo Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tahsin Tunç, "Gayrimenkul almak ya da özel giderlerimize harcama yapmak gibi bir çalışmamız yok, kazanımlarımızı sermaye olarak değerlendiriyoruz" dedi.

Şuan sadece Avrupa yakasında şubeleri olan Be-Ha- Mo'nun önümüzdeki yıllarda hem Anadolu yakası, hem de İstanbul dışında genişlemeyi planladığını ifade eden Tunç, Kartal, Pendik, Sultanbeyli'nin ilgilendikleri bölgeler olduğunu dile getirdi.

Be-Ha-Mo İSTİKRARLI BÜYÜYOR

Be-Ha- Mo gibi mağazacılık anlayışının son zamanlarda artmasını, insanların artık tek bir yerden ihtiyaçlarının gidermek isteğine bağlayan Tunç, bu alandaki şirketlerin kendi içinde kredi döngüsü sağlamadığı takdirde de yok olacağına dikkat çekti. "Bu dengeyi borçlanma süremizi kısaltarak sağlayacağımızı düşünüyoruz. Mesela, Mayıs'da yaşanan dalgalanma yıl sonu hesaplarımı- zı yüzde 10- 15 etkiledi. Etki hala devam ediyor. Gelecek yıl da benzer şekilde devam edeceğini kanısındayız. "dedi.


Ev için her şey!

Be-Ha- Mo'ya gelen müşteriler, Mutfak aletlerinden elektrikli ev aletlerine, zücaciyeden mobilyaya kadar yüzlerce markayı ve çeşidi bulabiliyor. Müşterilerimiz ister kredi kartıyla ister senetle(peşinatlı ya da peşinatsız) keselerine uygun alışveriş seçenekleri- ni de buluyor. Ödeme kolaylıkları ve İstanbul'un her noktasına kadar eve teslim imkânlarıyla tüketicisine tüm avantajları sunuyor. Şube sayısını arttırmayı hedefleyen Başkan Tunç, "Daha çok kitleye ulaşmak, daha kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla tüketiciye ulaştırmayı istiyoruz. Ev eşyalarının yanı sıra giyim, ayakkabı gibi eşyaları da bünyemize almayı düşünüyoruz"dedi.


17 yıl önce