|

Belediyeler saldırı üssü oldu

İstanbul ve İzmir Büyükşehir belediyeleri başta olmak üzere, CHP’li belediler seçim propagandasının üssü oldu. Grafiker olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan Kadir Akkoyun sosyal medya üzerinden Gençlik devirecek, “Pahalı mı geldi, Bu ürün bizim yüzümüzden pahalı” şeklinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli’nin fotoğrafının bulunduğu stikerlar paylaştı.

00:34 - 8/04/2023 Cumartesi
Yeni Şafak
Kadir Akkoyun.
Kadir Akkoyun.

CHP’li belediler seçim propagandasının üssü oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Cumhur İttifakı’na sosyal medya üzerinden yapılan saldırının arkası kesilmiyor. 27 yaşındaki Kadir Akkoyun grafiker olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruması İyileştirilmesi Müşavirlik Bölümü’nde çalışıyor. Akkoyun sosyal medya üzerinden Gençlik devirecek, “Pahalı mı geldi, Bu ürün bizim yüzümüzden pahalı” şeklinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli’nin fotoğrafının bulunduğu stikerlar paylaştı.

Grafiker Akkoyun tasarladığı resimlerin, marketlerde, manavlarda, pazarlarda ve alışveriş merkezlerinde satılan ürünlere ve ürün rafları gibi yerlere yapıştırılması için de örgütlü hareket etme önerisinde bulunuyor.

Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışmada, Twitter’da, mahirgra isimli/rumuzlu hesabın sahibi tespit edildi. İzmir Büyükşehir Belediyesinde görevli olduğu anlaşılan Akkoyun, İzmir Güvenlik Şube ekipleri tarafından gözaltına alındı. Akkoyun’nun TKKKÖ (Türkiye Kuzey Kürdistan Kurtuluş Örgütü) terör örgütünün etkinliklerine katıldığı, Sosyalist Yeniden Kuruluş Partisi (SYKP), sol terör örgüt yapılanmaları içinde de ileri sürüldü.




#İzmir Belediyesi
#Kadir Akkoyun
#Cumhurbaşkanı Erdoğan
1 yıl önce