|

Beylikdüzü''nde ''Kevser'' rüzgarı

Bosna''nın ünlü ilahi grubu ''Kevser'' Beylikdüzü''nde verdiği konserle izleyenlerin gönlünü fethetti. Vatandaşlar Boşnakça, Arapça ve Türkçe söylediği ilahileri dinlerken gözyaşlarını tutamadı.

İstihbarat Servisi
00:00 - 14/07/2013 Pazar
Güncelleme: 19:37 - 13/07/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
Beylikdüzü''nde ''Kevser'' rüzgarı
Beylikdüzü''nde ''Kevser'' rüzgarı

Beylikdüzü Belediyesi''nin düzenlediği 4. Ramazan etkinlikleri kapsamında, Bosna Hersek ''Kevser İlahi Grubu''nun verdiği konser büyük ilgi gördü. Beylikdüzü Belediyesi''nin Ramazan Kasabası''nda çocuk etkinlikleri ile başlayan gecede, Bosna Hersek''ten gelen ''Kevser İlahi Grubu''nun gece boyunca seslendirdiği Türkçe, Arapça, İngilizce ve Boşnakça ilahilerle davetlilere unutulmaz anlar yaşattı. Bazı izleyiciler ise Bosnalı grupun söylediği ilahileri dinlerken gözyaşlarını tutamadı.

TÜRKİYE BİZİM DE VATANIMIZ

Konseri izleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri ve vatandaşlar Kevser İlahi Grubu''nun okuduğu Türkçe ve Arapça ilahilere eşlik etti. Konserin sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, ilahi grubuna gösterdiği performanstan dolayı çiçek takdim etti. Kevser Müzik Grubu''nun Sanat Yönetmeni Amila Çengiç, Türkiye''yi ikinci vatanları olarak gördüklerini belirterek, ''Bosnalı sanatçılar olarak bu mübarek ayda Türkiye de bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz'' dedi.

Bosna Kevser İlahi Grubu Türkiye''de bulundukları süre içinde değişik belediyelerin Ramazan etkinliklerine katılacaklar.

11 yıl önce