|

Bilim ödülleri sahiplerini buldu

BİLGEDER tarafından tez çalışmaları için ilk kez Isparta’da Bilim Ödülleri’ töreni gerçekleştirildi. 32 ödülün verildiği etkinlikte 4 alanda da 4 kişi onur ödülüne layık görüldü.

Haber Merkezi
04:00 - 24/03/2019 Pazar
Güncelleme: 04:37 - 24/03/2019 Pazar
Yeni Şafak
Ömer Seymenoğlu (Solda)
Ömer Seymenoğlu (Solda)

Bilim Geliştirme Derneği (BİLGEDER) 2012-2017 yılları arasında Süleyman Demirel Üniversitesi lisansüstü eğitim enstitülerinde tamamlanmış tez çalışmaları için “Bilim Ödülleri” töreni ilk kez gerçekleştirildi.

Törene, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Uygulama Bilimler Üniversitesi'nden Prof. Dr. İbrahim Diler ve onur konuğu olarak da MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın katıldı. Ayrıca, ödül töreni öncesinde gerçekleştirilen BİLGEDER Genel Kurulu Toplantısı’nda Prof. Dr. Tuncay Yiğit başkanlığındaki yönetim kurulu ibra edilerek, yönetime devam etmelerine oy birliği ile karar verildi.

32 KİŞİYE ÖDÜL VERİLDİ

Bilim şöleni havasında gerçekleşen etkinlikte 4 alanda tez danışmanları da dahil toplam 32 ödül verildi. Isparta’ya hizmet etmiş bilim insanlarının da unutulmadığı programda “Onur Ödülleri” verildi. Fen ve mühendislik alanında Prof. Dr. Mustafa Merdan, sosyal ve beşeri bilimler alanında Prof. Dr. Bayram Kodaman, sağlık ve spor bilimlerinde Prof. Dr. Mahmut Bülbül, güzel sanatlar ve tasarım bilimleri alanında Öğr. Gör. Adem Sakal bilim onur ödülünü aldı.

#BİLGEDER
#Isparta
#Bilim Ödülleri
#Ömer Seymenoğlu
#Mustafa Merdan
#Adem Sakal
5 yıl önce