|

Bir aile yok oldu

Burdur’da kontrolden çıkan araç sulama kanalına uçtu. Kazada veteriner hekim Süleyman Özgür Mut, öğretmen eşi Nurbanu Çobaner Mut ile 1 yaşındaki ikiz bebekleri Uras ve Elis öldü.

Yeni Şafak ve
04:00 - 3/05/2017 Çarşamba
Güncelleme: 02:12 - 3/05/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
​Bir aile yok oldu
​Bir aile yok oldu

Burdur’un Gölhisar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişilik bir aile yok oldu. Burdur’un Çavdır ilçesinden Gölhisar ilçesine giden 38 yaşındaki veteriner hekim Süleyman Özgür Mut idaresindeki 32 FV 744 plakalı otomobil, önceki gece henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak Yamadı Köprüsü’nden sulama kanalına düştü.


HİÇ KURTULAN OLMADI

Feci kazada, Gıda Tarım ve Hayvancılık Gölhisar İlçe Müdürlüğü’nde veteriner hekim olarak çalışan sürücü Süleyman Özgür Mut, öğretmen eşi Nurbanu Çobaner Mut (37), bir yaşındaki ikiz çocukları Uras ve Elis Mut olay yerinde feci şekilde can verdi. Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından ölen çift ile bebeklerinin naaşlaı, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. Çift ve bebeklerinin içinde bulunduğu iki tabutu, hastane çalışanları ve yakınları taşıdı. Mut ailesinin, memleketleri Isparta’nın Atabey ilçesinden Gölhisar’a döndükleri öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

#Burdur
#Trafik kazası
7 yıl önce