|

Birlik yemeğinde birliktelik mesajı

Yerel seçim adaylarının büyük çoğunluğunu açıklayan AK Parti, bu süreçte oluşan kırgınlıkları aşmak için birlik yemeği düzenliyor. Adayların ilan edildiği illerde düzenlenen yemekli toplantılara teşkilata hizmet veren tüm isimler davet ediliyor. "Koltuk değil hizmet yarışı"nın vurgulandığı yemeklerde kırgınlıkların da önüne geçiliyor.

Fazlı Şahan
04:00 - 15/01/2019 Salı
Güncelleme: 02:58 - 15/01/2019 Salı
Yeni Şafak
Fotoğraf: Arşiv
Fotoğraf: Arşiv

AK Parti, adaylık sürecinde oluşan kırgınlıkları aşmak, sahada birliği sağlamak için parti içine dönük restorasyon yemeklerine start verdi. 30’u aşkın şehirde düzenlenen yemekli toplantılarda adaylar, aday adayları, eski ve yeni başkanlar ile meclis üyeleri buluşuyor.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcıları illere giderek ilçe adaylarını kamuoyu ile paylaşıyor. İlçe adaylarının açıklandığı kentlerde, aday açıklama töreninden sonra parti yönetiminin talimatı ile teşkilat yemekleri düzenleniyor. Basına kapalı gerçekleşen buluşmaya teşkilata hizmet veren tüm isimler davet ediliyor.

TÜM İSİMLER KATILIYOR

  • Özellikle de belediye başkanlığı için aday adayı olan ve görev verilmeyen isimler ile adaylığı açıklanan isimler bu yemekte bir araya geliyor. AK Parti teşkilatlarında görev yapmış isimler ile o belediyelerde belediye başkanlığı veya meclis üyeliği görevi yürütenler de bu buluşmalara katılıyor. Yemeğe iştirak eden tüm isimlerden AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın başarısı için ter dökmeleri isteniyor.

KIRGINLIK ÖNLENİYOR

Birlik yemeği ile teşkilat içerisindeki kırgınlıkların da önüne geçiliyor. AK Parti'ye gönül veren tüm isimlerin teşkilatın başarısı için seçim sürecinde görev almaları talep ediliyor. AK Parti’de koltuk yarışı değil hizmet yarışı olduğu vurgulanıyor.

#31 Mart
#Seçim
#Aday
#AK Parti
5 yıl önce