|

Bodrumda KACAK AVI

Bağcılar'da yasadışı yollardan Türkiye'ye gelerek Avrupa ülkelerine gitmek isteyen 113 Pakistanlı kaçak, bir evin oldukça havasız olan bodrumunda saklanırken yakalandı.

Yeni Şafak
00:00 - 1/10/2003 Çarşamba
Güncelleme: 18:24 - 23/05/2017 Salı
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------

Bağcılar Yenigün Mahallesi 13. Sokak'ta devriye gezen İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polisler, önceki gece yabancı uyruklu 3 kişiyle karşılaştı. Durumları incelenmek istenen 3 kişiden 1'i, bu sırada önünde bulunduğu Tuna Apartmanı'nın bodrum katına kaçtı. Bunun üzerine 2 kişiyi yakalayıp ardından bodrum katın kapısını kırarak içeri giren polisler, burada da çok sayıda yabancı uyruklu kişiyle karşılaşınca takviye ekipler çağırdı.

HAVASIZ ODADA YAŞIYORLARDI
Olay yerine gelen diğer ekiplerin de desteğiyle yakalanan toplam113 kaçak karakola götürüldü. Pakistan uyruklu oldukları ve yasadışı yollardan Türkiye'ye girdikleri anlaşılan tamamı erkek 113 kaçağın, İstanbul üzerinden Avrupa ülkelerine gitmek istedikleri anlaşıldı. Bu kişilerin, oldukça havasız olan bodrum katta yere battaniye sererek uyumaya çalıştıkları ve yemeklerini de burada yaparak barınmaya çalıştıkları öğrenildi.


----------------- imza------------------

----------------- imza------------------



#Arşiv
#Yeni Şafak Arşiv
21 yıl önce