|

Bodrum'da kaza: 3 ölü

00:00 - 13/08/2008 Çarşamba
Güncelleme: 23:22 - 13/08/2008 Çarşamba
Yeni Şafak
Bodrum'da kaza: 3 ölü
Bodrum'da kaza: 3 ölü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 3'ü yabancı uyruklu 8 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Bodrum-Milas Karayolu'nun Kaynar mevkiinde saat 13.00 sıralarında, Milas istikametinde olan Vedat Bayatkaya idaresindeki 35 SP 721 plakalı otomobil ile Çek uyruklu Tomas Hovorka'nın kullandığı MM VC 1 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, Vedat Bayatkaya, Cemile Bayatkaya, Kübra Bayatkaya (22), Tuğba Bayatkaya, Mehmet Şaşmaz ile diğer otomobilin sürücüsü Tomas Hovorka, Çek asıllı Peter Majer ve Mıchoelan Knechtovo yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Bodrum Devlet

Hastanesi ile Özel Bodrum Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, yaralılardan Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kübra Bayatkaya hayatını kaybetti. Bayatkaya'nın geçen cuma günü evlendiği öğrenildi.

Saat 16.00 sıralarında meydana gelen ikinci kazada ise, Torba Mahallesi'nden Bodrum istikametine giden Hüseyin Özden'in (67) kullandığı 34 YA 4627 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarındaki yağmur suyu kanalının üzerindeki beton geçide çarptı. Kazada Hüseyin Özden ile araçta bulunan Hatice Özden (59) ve Güneş Özden (3) ağır yaralandı. Yaralılardan Hüseyin Özden kaldırıldığı Özel Bodrum Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan diğer iki yaralıdan Hatice Özden de tedavisinin sürdüğü yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti. Ölenlerin torunları olduğu öğrenilen 3 yaşındaki Güneş Özden'in de yoğun bakımda olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Kazalarla ilgili soruşturma sürüyor.


16 yıl önce