|

Boğaziçi'nde 'Kur'an okutmam' diyen profesörden PKK'ya çifte standart!

15 Temmuz şehitlerimiz için Boğaziçi Üniversitesi'nde Kur'an okunmasını engellemeye kalkışan Profesör Ersan Demiralp'ın aynı yerde PKK yandaşlarının etkinliğine ses çıkarmadığı ortaya çıktı.

Yeni Şafak
14:05 - 17/07/2017 Pazartesi
Güncelleme: 14:31 - 17/07/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Boğaziçi Üniversitesi'nde 15 Temmuz şehitleri için Kur'an okunmasına karşı çıkan Profesör Ersan Demiralp'e tepkiler büyüyor.
Boğaziçi Üniversitesi'nde 15 Temmuz şehitleri için Kur'an okunmasına karşı çıkan Profesör Ersan Demiralp'e tepkiler büyüyor.

15 Temmuz FETÖ'cü darbe girişiminin üzerinden tam 1 yıl geçti. Türkiye'nin birçok noktasında farklı etkinliklerle şehitlerimiz anılıyor.

Anma etkinliklerinden biri de Boğaziçi Üniversitesi'nde yapılmak istendi. Boğaziçi Üniversitesi'nde ilk olarak şehitlerimiz için Kuran'ı Kerim okundu.

"Burada Kuran okuyamazsınız"

Profesör Ersan Demiralp ise yaşananlara tahammül edemeyerek tepki göstermeye kalkıştı. Demiralp, "Burada Kuran okuyamazsınız" ifadelerini kullandı.

PKK için kutlama halayına tepki yok

Süperhaber'in dikkati çekti bu skandal görüntülerde ise PKK sempatizanları yer alıyor. 2015 yılının sonundaki görüntülerde terör örgütü PKK'nın sözde kuruluş yıl dönümünde etkinlik düzenleniyor. Bir grup halay çekerek, paçavralarla terör örgütünü anıyor.

#Boğaziçi Üniversitesi
7 yıl önce