|

Boyner back-up'ı alladı One diye pazarladı

Boyner yakın zaman önce Back-up kartı hizmete sunmuş ve pazarlamaya başlamıştı. Hayatın pek çok alanında hizmetler sunan bu kartın olmayan en önemli özelliği kredi kartı fonksiyonu. “One” bu özelliği barındıran “Back-up” olabilir

Seda Baştuğ
00:00 - 15/03/2008 Cumartesi
Güncelleme: 00:01 - 15/03/2008 Cumartesi
Yeni Şafak
Boyner back-up'ı alladı  One diye pazarladı
Boyner back-up'ı alladı One diye pazarladı


Akbank ile Boyner Holding, 'One' isimli yeni bir kartı tanıttı. 2008 yılı içinde çıkarılması planlanan One Platformu'nun detayları sır gibi saklanırken, her iki taraf da ürünle ilgili detay vermekten ısrarla kaçındı.

Ancak tarafların ifadelerindeki ipuçları bizce tamamen Boyner'in bir süredir kredi kartı özelliği hariç pazarladığı Back-up kartı tarif ediyor. İşte ifadeler ve işte back-up kart.

DÜNYADA BAŞKA ONE YOK
  • Suzan Sabancı Dinçer: Boyner'in perakendecilik alanındaki artı değer yaratan deneyimlerini ve yaratıcılıklarını bizim yenilikçi gücümüz ve teknolojimizle birleştiriyoruz.
  • Akbank Genel Müdürü Zafer Kurtul: Dünyada başka bir ülkede One benzeri bir ürün yok. Bu kesinlikle tam bir icat olacak. Sürekli kendini yenileyen sihirli ve sürpriz bir kart olacak. Hedefimiz 2008'in son çeyreğinde pazara sunmak, ama daha erken de olabilir. One birçok ürün ve hizmeti kapsıyor. Müşteri bağlılığı yaratacak bir ürün olarak görüyoruz.Tutku olacak bir anlamda.Yepyeni bir pazar yaratacağız ve rekabetin yönünü ve boyutunu değiştireceğiz.

    İçinde herşey olacak
  • Bu platformla, şimdiye kadar ulaşamadığımız milyonlarca insanı hedef alıyoruz. Burası koşulsuz müşteri mutluluğuna giden bir otoyol olacak. Kullanıcılar ev sahibi olacaklar, otomobil alabilecekler, telefonla konuşabilecekler, kilo verebilecekler, kilo alabilecekler internete girebilecekler, TV seyredebilecekler,telefon açabilecekler.

    One karta benzeyen Back-up'ın özellikleri
  • Boyner'in otoyol, Sabancı'nın yenilikçi, Zafer Kurtul'un ise sihirli kart olarak tanımladığı one kart yoksa Boyner'in bir süredir Back-up kart olarak pazarladığı kartın kredi kartı giydirilmiş hali mi? Çünkü Back-up kart her üç isminde gizli tarifine çok uyuyor. İşte Back-up kartın özellikleri: Back-up kart kullanıcıları Atatürk Havalimanının otoparkını ücretsiz kullanabiliyor, arabanız yolda kaldığında ücretsiz olarak yol yardımı alabiliyor hatta benzininiz bittiğinde en yakın benzin istasyonuna naklediliyor. Çilingir hizmetinden cam değiştirmeye, ambulans hizmetinden özel doktoru evinize çağırmaya kadar pek çok hizmeti ücretsiz kullanabiliyor. Kart kullanıcıya huhuki danışmanlık hizmeti verirken ücretsiz avukat tahsis ediyor. Kişi havaalanının kapısında karşılanıyor, özel araçlarla uçağına kadar taşınıyor, pek çok sağlık hizmetinden indirimli yararlanıyor,oto kiralıyor ve tüm bu hizmetleri aylık 80 YTL karşılığında alıyor. Ne dersiniz one tüm bu hizmetlerin kredi kartı giydirilmiş hali olabilir mi?




  • 16 yıl önce