|

BrillantHome'lar beğenildi Brillant Store'lar geliyor

Baydemirler Grubu, tüketiciler tarafından rağbet gören BrillantHome'ların ardından, yeni mağazacılık markası Brillant Store'u tanıttı

İstanbul
00:00 - 23/09/2007 Pazar
Güncelleme: 01:53 - 23/09/2007 Pazar
Yeni Şafak
BrillantHome'lar beğenildi Brillant Store'lar geli
BrillantHome'lar beğenildi Brillant Store'lar geli

Brode ve işleme ile ev tekstilinde dünyanın en büyük üretim kapasitesine sahip şirketi olan Baydemirler Grubu, tüketiciler tarafından rağbet gören BrillantHome'ların ardından, Brillant Store'lar ile mefruşatçılığa yeni bir tanım getiriyor. Baydemirler Grubu, yeni mağazacılık markası Brillant Store'u düzenlediği basın toplantısı ile kamuoyuna tanıttı. Toplantıda konuşan Baydemirler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Baydemir, yeni mağaza markası Brillant Store ile sektörde altın bir çağ başlatıldığını söyledi.

İNŞAAT TETİKLEYECEK

Erdoğan Baydemir, “Markalaşmanın büyük önem kazandığı günümüzde biz de Baydemirler Grubu olarak yeni atılımlar yapmaktayız. Türk inşaat sektöründe yaşanan gelişmelerin 2008 yılında tamamlanmasıyla ev tekstilinde de hareketlilik artacaktır” dedi.

60 ÜLKEYE İHRACAT

Baydemirler Grubu Genel Müdürü Nail Özçoban ise yeni mağazalar zincirinin grubun satışlarına olduğu kadar mefruşatçılara da olumlu yansıyacağını ifade etti. Özçoban, “Grubumuz, brode, aplike düz dokuma ve gipürden oluşan toplam 60 milyon metrelik yıllık üretime sahiptir. İtalya, İspanya ve Almanya başta olmak üzere 60 ülkeye ihracat yapan grubumuz 2007 yılının ilk 8 ayında 128.5 milyon dolarlık satış gerçekleştirmiştir. 2007 yılı sonu için 110 milyon doları iç, 90 milyon doları da dış olmak üzere toplam 200 milyon dolarlık ciro hedeflemekteyiz” şeklinde konuştu.


17 yıl önce