|

Burberry Yeşim ile 'devam' dedi

İngiltere'nin üst gelir grubuna yönelik markası Burberry, örme grubundaki siparişlerinin yüzde 66'sını Yeşim Tekstil'e verdi. Burberry Satınalma Direktörü Chong, üretimlerinin bir kısmını, İtalya'dan Türkiye'ye kaydırdıklarını söyledi

Bursa
00:00 - 17/06/2008 Salı
Güncelleme: 23:08 - 16/06/2008 Pazartesi
Yeni Şafak
Burberry Yeşim ile 'devam' dedi
Burberry Yeşim ile 'devam' dedi

İngiltere'nin üst gelir grubuna yönelik moda markası Burberry, örme grubundaki siparişlerinin yüzde 66'sını Yeşim Tekstil'e verdi. Burberry Satınalma Direktörü May Chong, dünyada en çok bilinen 100 markadan biri olduklarını belirterek, yaklaşık 1,5 yıldır üretimlerinin bir kısmını İtalya'dan Türkiye'ye kaydırdıklarını söyledi.

ÜRETİM KALİTESİ ÖNEMLİ

Chong, Yeşim Tekstil'i tercih etmelerinde en büyük etkenin, entegre bir tesis olmasının yanı sıra üretim ve hizmet kalitesi, hızı, sosyal uygunluk ve esneklik konusundaki başarısının önemli rol oynadığını belirterek, "Yeşim Tekstil ile 'Lifestyle' adı verilen günlük ve spor kıyafetler grubunda çalışıyoruz. Yeşim, erkek kategorisindeki örme grubunda, dünyada çalıştığımız 4 firmadan biri. Örme grubundaki siparişlerin yüzde 66'sını Yeşim'e verdik" dedi.

ÜRETİM ADEDİ ARTACAK

Bir yıldır birlikte çalıştıklarıYeşim Tekstil'in kısa sürede büyük başarı elde ettiğini belirten Chong, "Yıllardır çalıştığımız birçok üretici firma, Burberry'den bu kadar büyük sipariş alamadı. Önümüzdeki günlerde üretim adedini artırmayı planlıyoruz" dedi.Yeşim Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ üst yöneticisi (CEO) Şenol Şankaya da, üst gelir grubuna yönelik dünyaca ünlü bir marka tarafından tercih edilmenin gurur verici olduğunu söyledi.



16 yıl önce