|

Büyükşehirden üniversite hazırlık kursu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezleri bu yıl ilk kez üniversiteye hazırlık kursu verdi. Denizli’de üniversite sınavına hazırlanmak isteyen 86 mezun lise öğrencisi, Yenişehir, Kayıhan, Anafartalar, Atalar, Karaman ve Anafartalar Sosyal Etkinlik Merkezleri’nde eğitim görerek hayallerine kavuştu.

Haber Merkezi
04:00 - 25/08/2019 Pazar
Güncelleme: 04:50 - 25/08/2019 Pazar
Yeni Şafak
Fotoğraf: Arşiv
Fotoğraf: Arşiv

Sosyal Etkinlik Merkezleri’nde üniversiteye hazırlık kursları 2019-2020 eğitim öğretim yılında da devam edecek.

KAYIT YARIN BAŞLIYOR

Üniversiteye hazırlık kurslarının yanında Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezleri’nden ilkokul 2. sınıf öğrencilerinden başlayarak ortaokul ve lise öğrencileri de faydalanabilecek. Sosyal Etkinlik Merkezleri’nin yeni dönem müracaatları ise 26 Ağustos Pazartesi günü başlayacak. 26 Ağustos 2019 Pazartesi gününden itibaren Karaman, Yenişehir, Sevindik, Fatih, Atalar, Aktepe, Anafartalar, Kayıhan, Gökpınar ve Mehmet Akif Ersoy Sosyal Etkinlik Merkezlerine başvurarak kayıt yaptırabilecek.

‘GENÇLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ’

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sosyal Etkinlik Merkezleri’nin her geçen yıl daha çok öğrenciye katkı sağladığını ifade etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman çocuklar ve gençlerin yanında olduklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, “Gençlerimizin başarıları ile gurur duyuyoruz. Yeni eğitim öğretim döneminde tüm öğretmenlerimize ve çocuklarımıza başarılar diliyorum” dedi.

#Eğitim
#Denizli
#Üniversite
#Kurs
5 yıl önce