|

Celal Aras toprağa verildi

Aras Kargo ve Aras Holding'in kurucusu Celas Aras İstanbul'da düzenlenen cenaze töreni ile toprağa verildi. Celal Aras'ın cenazesi Teşvikiye Camii'nde kılınan öğle namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedildi.

Anka
00:00 - 1/02/2008 Cuma
Güncelleme: 17:12 - 1/02/2008 Cuma
Yeni Şafak
Celal Aras toprağa verildi
Celal Aras toprağa verildi

Kansere yenik düşerek 50 yaşında hayata veda eden iş dünyasının saygın isimlerinden ve kargo sektörünün duayeni olarak gösterilen Aras Holding'in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Celal Aras için ilk tören Holding'in Kavacık'taki merkezinde yapıldı. Aras Holding çalışanlarının yanı sıra dost ve yakınlarının katıldığı törende Celal Aras'ın kızı Aras Cargo Genel Müdürü Evrim Aras ile oğlu Baran Aras'ın babalarına hitaben yaptıkları konuşma duygulu anlar yaşanmasına neden oldu.

Celal Aras'ın Teşvikiye Camii'ndeki cenaze töreninde eşi Meral Aras, kızı Evrim ve oğlu Baran Aras ile kardeşi Canpolat Aras taziyeleri kabul ettiler. Törene siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimleri, uzun dönem yönetiminde de yer aldığı ve sponsorluğunu üstlendiği Fenerbahçe Kulübü'nün yöneticileri, sanatçı ve gazeteci dostları, Aras Holding çalışanları ve Karslı hemşehrileri katıldılar. Celal Aras'ın cenazesi Teşvikiye Camii'nde kılınan öğle namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedildi.



16 yıl önce