|

'Çelik Bilek' Burhan Kılıç

AK Parti Antalya Milletvekili ve Meclis İdare Amiri Burhan Kılıç, Meclis 2. Spor Oyunları'nda bilek güreşinde birinci oldu.

Yeni Şafak
00:00 - 16/06/2005 Perşembe
Güncelleme: 14:36 - 12/06/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------
  • VELİ TOPRAK / ANKARA


    Meclis Spor Oyunları'nda bu yıl ilk kez düzenlenen bilek güreşi karşılaşmaları dün yapıldı. Bu branşta yarışmak için Halkın Yükselişi Partisi lideri Yaşar Nuri Öztürk, AK Parti Milletvekili Osman Kılıç isimlerini yazdırdı. Turnuva tarihinin yaklaşması ile birlikte, Öztürk'e rakip olacak isimlerin sayısı arttı. Kütahya Milletvekili Alaettin Güven ve Kilis Milletvekili Hasan Kara da yarışmaya dahil oldu.
    İsmini yazdıran vekillerden sadece Alaettin Güven dünkü yarışmaya geldi. Osman Kılıç'ın yerine İdare Amiri Burhan Kılıç, Hasan Kara'nın yerine ise Kütahya Milletvekili Abdullah Erdem Cantimur yarıştı. İki Kütahya milletvekiline bakarak, "Birisi beni yoracak, birisi de yenecek" diyen Kılıç, daha sonra iki rakibini de yenerek şampiyon oldu. Kılıç, şampiyonluk kupasını aldıktan sonra, "Aslında ben Yaşar Nuri Öztürk'ü bekliyordum ama olmadı. Çok çekişmeli olacaktı. Buradan tüm milletvekillerine meydan okuyorum. Önümüzdeki sene yine katılacağım" dedi.


    ----------------- imza------------------

    ----------------- imza------------------



  • #Arşiv
    #Yeni Şafak Arşiv
    19 yıl önce