|

Çelik: Vatansever bir insandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, "Hasan Doğan, vatansever, yüreği, ülkesi ve ay yıldızlı takım için çarpan bir insandı" dedi.

Aa
00:00 - 5/07/2008 Cumartesi
Güncelleme: 21:44 - 5/07/2008 Cumartesi
Yeni Şafak
Çelik: Vatansever bir insandı
Çelik: Vatansever bir insandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Hasan Doğan, vatansever, yüreği, ülkesi ve ay yıldızlı takım için çarpan bir insandı" dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'in oğlu Hakan Şahin'ın sünnet düğününe katılan Faruk Çelik, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Federasyonda uzun süre huzursuzluklar yaşandığını ifade eden Çelik, Doğan'ın, üzerinde uzlaşı sağlanan bir isim olduğunu, başkanlık görevine seçilmesiyle Türk futbolundaki karmaşanın sona erdiğini söyledi. Çelik, Futbol Federasyonu'ndaki huzur ortamının, Türk Milli Takımı'nın Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki performansına da yansıdığını belirterek, şunları söyledi:

"Sayın Doğan ile 3 maçı seyretmiştim. Oradaki heyecanlarını hatırlıyorum. Oradaki hüznü, mutluluğu birlikte paylaştık. Soyunma odasına gidip futbolcularla birlikte olduk.

Hasan Doğan, vatansever, yüreği ülkesi, ay yıldızlı takım için çarpan bir insandı. Bu haberi alınca sarsıldık. Beklenmedik bir olaydı. Ama tabiatta bunlar oluyor. Kendisine rahmet, sevenlerine ve tüm spor camiasına başsağlığı diliyorum."

16 yıl önce