|

CEO'muz kıskanılıyor

Vodafone Grup CEO'su Vittorio Colao, Türkiye'nin son iki yıldır sergilemiş olduğu performanstan son derece memnun olduklarını belirterek, 'Vodafone'un Türkiye pazarından ayrılacağı söylentileri Serpil Hanım'ın ve ekibinin başarılarının kıskanılması sebebiyle çıkmış olabilir" dedi

Aa
00:00 - 1/10/2010 Cuma
Güncelleme: 00:29 - 1/10/2010 Cuma
Yeni Şafak
CEO'muz kıskanılıyor
CEO'muz kıskanılıyor

Vodafone Grup Başkanı Sir John Bond, yönetim kurulu olarak Vodafone Türkiye'nin başarısından ve gelecek planlarından çok etkinlendiklerini belirtti. Bugüne kadarki en büyük yatırımlardan birini Türkiye'ye yaptıklarını anlatan Bond, bunun nedenini Türkiye'ye son derece güven duymaları ve Türkiye'nin gelecekte umut vaat eden bir ekonomiye sahip olması olarak açıkladı. Sir John Bond, Türkiye'ye şu ana kadar 10 milyar lira yatırımda bulunduklarını ve bundan memnuniyet duyduklarını, buna paralel olarak da 8 milyar lira vergi geliri yarattıklarını dile getirdi.

ÇOK FAZLA PARA İADESİ YAPMAYIZ

Vodafone Grup CEO'su Vittorio Colao da Vodafone Türkiye'nin son iki yıldır sergilemiş olduğu performanstan son derece memnun olduklarını belirterek, Türkiye'nin Avrupa'da en hızlı büyüyen Vodafone şirketi olmasının dışında, teknoloji ve ticari bakış açısından en iyi yerlerden bir tanesi olduğunu söyledi. Colao, 'Son iki yıldır teknolojik ilerlemelerimizden son derece memnunuz. Bu yüzden müşterilerimize 'Bizi deneyin, memnun kalmazsanız paranızı iade ediyoruz' diyoruz. Şunu da belirtmek istiyorum çok fazla para iadesi yapmayacağımıza inanıyorum çünkü, müşterilerimiz memnun kalacaklar' dedi.

SÖYLENTİLER ASILSIZ

Tofaş/Fiat için özel olarak terzi usulü geliştirdikleri yapıyla sabit ve mobili kapsayan entegre çözüm sundukları işbirliğini anımsatan Colao, bunun dünyada yaptıkları en gelişmiş çözümlerden biri olduğunu ifade etti. Vodafone'un Türkiye'de daha önce zorlu bir dönem geçirdiğini belirten Colao, 'Vodafone'un Türkiye pazarından ayrılacağı söylentileri son zamanlarda Serpil Hanım'ın ve ekibinin başarılarının kıskanılması sebebiyle çıkmış olabilir' dedi.

REKLAM MÜŞTERİLERE SÖZDÜR

Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Serpil Timuray, sektörün yüzde oranında büyüme gösterdiğini, Vodafone Türkiye'nin ise ikinci çeyrekte yüzde 24'lük gelir artışı elde ettiğini bildirdi. Timuray, Vodafone reklamlarıyla ilgili olarak da reklamların bir anlamda tüm Vodafone çalışanlarının müşterilere olan sözü ve ifadesi olarak gördüklerini belirtti.


Korkak olmayın, gidin mağazanızı açın!

Aynı toplantıda konuşan Mango'nun Türkiye doğumlu Dünya Başkanı Isac Andic Ermay, Türk markalarının son derece rekabetçi olduğunu belirterek, 'Tavsiye edebileceğim tek şey, çekinmeyin, korkak olmayın, gidin mağazalarınızı açın. Gerçekten başarılı olacaksınız' dedi. Şirketlerinin şu anda yapmak istediği her şeyi yapacağı tek ülkenin Türkiye olduğuna işaret eden Ermay, 'Türkiye'deki ekibimiz o kadar iyi hazırlanmış vaziyette ki genel merkezden herhangi bir kontrol olmaksızın Türkiye'yi kendi başına bırakıyoruz' diye konuştu.


Bangladeş'ten sonra en fazla telekomünikasyon vergisi burada

Türkiye'nin, Bangladeş'ten sonra ikinci en fazla telekomünikasyon vergisi ödeyen ülke olduğunu ifade eden Colao, bunun zamanla gözden geçirileceğini umduklarını, vergi seviyelerinin hükümetin bütçesini dengeleyerek gözden geçirilmesi gerektiğini ve rakipler arasında daha adil vergilendirilmeye gidilmesinin önemine değinerek,'Rekabette operatörlerle ilgili sorun yoktur; önemli olan vergi dağılımının adil olmasıdır' dedi. Türkiye'deki başarının Serpil Timuray ve onun ekibi sayesinde olduğunu, akıllarında sadece bu başarıyı daha yukarıya çıkarmak olduğunu belirten Colao, 'Avrupa'nın yavaş büyüyen bir yerinden daha hızlı bir yerine geldik, yönetim kurulu son derece memnun' dedi.


14 yıl önce