|

Ceset Sema'ya ait

Bursa'da parçalanmış halde dere kenarında bulunan genç kıza ait cesedin, 16 Şubat'tan beri kayıp olan Uludağ Üniversitesi öğrencisi Sema Karakoca'ya ait olduğu kesinleşti

Aa
00:00 - 3/03/2011 Perşembe
Güncelleme: 01:47 - 3/03/2011 Perşembe
Yeni Şafak
Ceset Sema'ya ait
Ceset Sema'ya ait

Bursa'da önceki gün dere kenarında parçalanmış halde bulunan genç kız cesedinin 16 Şubat'tan beri kayıp olan Uludağ Üniversitesi öğrencisi Sema Karakoca'ya ait olduğu savcılık tarafından yapılan açıklamayla kesinleşti. Sema'nın ailesi dün teşhis için morga çağrılmış ve çıkışta "Cenaze bizim kızımız değil" diye açıklama yapmıştı.

Bursa'nın merkez Nilüfer İlçesi'nde önceki gün 19-25 yaşları arasında bacakları olmayan, göğüs kafesi kesilmiş, boynunda bıçak yaraları olan parçalanmış bir genç kız cesedi bulunmuştu. Üzerinden kimlik çıkmayan cesedin Uludağ Üniversitesi Dil Taarih Coğrafya Bölümü öğrencisi 23 yaşındaki Sema Karakoca'ya ait olduğu ihtimali üzerinde duruluyordu, ancak Adli Tıp Kurumu'na teşhis için giden anne baba cesedin kızlarına ait olmadığını söylemişti.

Savcılık tarafından yapılan açıklamada ise cesedin kayıp olan Uludağ Üniversitesi öğrencisi Sema Karakoca'ya ait olduğunu söyledi. Cesedin kızına ait olmadığını söyleyen baba Mehmet Ali Karakoca da eşi Emine ve kardeşi Menderes Karakoca ile teşhis için yeniden morga girdi.

KATİL SEVGİLİSİ Mİ?

Cinayetle ilgili jandarmada kurulan özel ekip, katilin bulınabilmesi için dün de Sema'nın annesi Emine, babası Mehmet Ali ve amcası Menderes Karakoca ile görüşüp detaylı bilgi topladı. Üniversite öğrencisi Sema Karakoca'nın 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutladığı, 15 Şubat'ta arkadaşlarıyla sade bir doğum günü kutlamasında tebrikleri kabul ettiği, 16 Şubat'ta kendisi için düzenlenen geniş kapsamlı partiye ise katılmadığı öğrenildi.

Öldürülen genç kızın bardaki partiye katılma konusunda sevgilisiyle tartışıp tartışmadığını da araştıran jandarma, kaybolduğu gün öğle saatlerinde bir bankanın ATM'sinden para çeken Sema Karakoca'nın kendisine doğum günü için verilen hediyeleri de yurttaki odasında bıraktığını belirledi.

Olayla ilgili soruşturmanın hem adli tıp hem de jandarma ekiplerince titizlikle sürdürüldüğü, daha önce birçok faili meçhulü aydınlatan deneyimli ekibin bu olayı da aydınlatmasının an meselesi olduğu ifade edildi.



13 yıl önce