|

Cezaevinden çıktı eski eşini öldürdü

Nevşehir''in Ürgüp ilçesinde cezaevinden çıkan D. A., boşandığı eşi Hatice Sarıkaya''yı barışma teklifini reddetmesi üzerine çocuklarının gözü önünde boğazından bıçaklayarak öldürdü

Nevşehir
00:00 - 28/04/2013 Pazar
Güncelleme: 20:57 - 27/04/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
Cezaevinden çıktı eski eşini öldürdü
Cezaevinden çıktı eski eşini öldürdü

Nevşehir''in Ürgüp ilçesinde boşandığı eşi tarafından bıçaklandığı öne sürülen kadın yaşamını yitirdi. 10 yıllık hapis cezasını yaklaşık bir ay önce tamamlayarak cezaevinden tahliye edilen D.A, barışmak istediği eski eşi Hatice Sarıkaya''nın (35), Kavaklıönü Mahallesi Ali Baran Numanoğlu Bulvarı''ndaki evine gitti. D.A, 3 çocuğuyla birlikte yaşayan tartıştığı Sarıkaya''yı boğazından bıçaklayarak öldürdü.

İKNA EDEMEYİNCE ÇILGINA DÖNDÜ

Duran A., cezaevinde iken kendisinden boşanan 35 yaşındaki eşi Hatice Sarıkaya ile yeniden bir araya gelmek istedi. Genç kadını ikna edebilmek için Ürgüp ilçesine geldi. Boşandığı eşi Hatice Sarıkaya''nın 3 çocuğu ile birlikte yaşadığı Kavaklıönü Mahallesi''ndeki gece evine gelen D. A., eşi ile tartışmaya başladı. D. A., elinde bulundurduğu bıçakla boşandığı eşinin boğazını keserek vahşice öldürdü. Cinayet zanlısı D. A. daha sonra olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi. Zanlının yakalanması için çalışma başlatılırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 3 çocuk annesi Sarıkaya''nın cesedi, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

11 yıl önce