|

CHP içine düştüğü durumu fıkralara konu etti: Faik Öztrak'tan Abdüllatif Şener'e 'küfürlü' gönderme

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, seçimlerde CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini açıklayan CHP eski Milletvekili Abdüllatif Şener'in açıklamalarına bir fıkra ile yanıt verdi. Anlattığı fıkra sonrası, "Buradan herkes kıssadan hisseyi çıkarsın." diyen Öztrak, "Demek ki oyunu birine vermiş ama kime verdiğini açıklamaya da dili varmıyor." ifadelerini kullandı.

19:02 - 16/06/2023 Cuma
Güncelleme: 20:43 - 16/06/2023 Cuma
Yeni Şafak
CHP Sözcüsü Öztrak'tan Kılıçdaroğlu'na oy vermeyen CHP'li Şener'e 'fıkralı' gönderme
CHP Sözcüsü Öztrak'tan Kılıçdaroğlu'na oy vermeyen CHP'li Şener'e 'fıkralı' gönderme

CHP eski Milletvekili Abdüllatif Şener Halk TV'de katıldığı canlı yayında, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini açıkladı. Şener, ilk turda Sinan Oğan'a oy verdiğini ikinci turda ise geçersiz oy kullandığını söyledi. Ancak Cumhuriyet Gazetesi yazarı Barış Pehlivan Şener'in "Geçersiz oy attım" ifadesi üzerine sosyal medyadan Abdüllatif Şener'in oy kullandığı sandığın tutanağını paylaştı. Tutanakta hiç geçersiz oy olmaması "Oyunu acaba Erdoğan'a mı verdi?" dedirtti.

"Demek ki oyunu birine vermiş ama kime verdiğini açıklamaya da dili varmıyor"

"Beş yıldır CHP'de siyaset yapan Abdüllatif Şener, seçimlerde CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini açıkladı. İlk turda Sinan Oğan'a oy verdiğini, ikinci turda ise geçersiz oy kullandığını söyledi. Bir değerlendirmeniz olacak mı?
" sorusuna yanıt veren CHP Sözcüsü Faik Öztrak,
"Sayın Şener'in oy kullandığı sandığın ıslak imzalı tutanaklarına bakmışlar, orada geçersiz oy görünmüyor. Demek ki oyunu birine vermiş ama kime verdiğini millete açıklamaya da dili varmıyor."
dedi.


CHP içine düştüğü durumu fıkralara konu etti: Faik Öztrak'tan Abdüllatif Şener'e 'küfürlü' gönderme

Öztrak, Şener ile yaşadıklarına ilişkin bir de fıkra anlattı. Öztrak, basın toplantısının sonunda şu ifadeleri kullandı:

"Size bir fıkra anlatayım. Adamın biri, gece-gündüz birine küfredip duruyormuş. Şikayet etmişler, küfür yiyen adam durmuş düşünmüş. Sonra da demiş ki, 'Benim bu adama hiç iyiliğim dokunmadı ki, bana neden küfrediyor?'

Buradan herkes kıssadan hisseyi çıkarsın."


#Faik Öztrak
#Abdüllatif Şener
#CHP
1 yıl önce