|

CHP İl Başkanı Aslanoğlu'dan İYİ Parti'nin adayı Özlale'ye tepki: Keşke görmeseydik dedirten yönünü gösterdi

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İYİ Parti'nin adayı Ümit Özlale'nin CHP'ye yönelik eleştirilerine cevap verdi. Özlale'yi akademisyen kişiliğiyle tanıdıklarını söyleyen Aslanoğlu, "Büyükşehir adaylığı açıklanınca bize keşke görmeseydik dedirten başka bir yönünü gösterdi." ifadelerini kullandı.

09:59 - 23/09/2023 суббота
Yeni Şafak
Şenol Aslanoğlu-Ümit Özlale
Şenol Aslanoğlu-Ümit Özlale

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından adaylığı açıklanan Ümit Özlale'nin, Tunç Soyer'e ve İzmir Büyükşehir Belediye hizmetlerine yönelik açıklamalarına cevap verdi.

Aslanoğlu,
"Sayın Özlale’yi akademisyen kişiliği ile tanıyorduk ama büyükşehir adaylığı açıklanınca bize keşke görmeseydik dedirten başka bir yönünü gösterdi"
diye konuştu.

"Balık tutan olta balıkçılarından haberi yok anlaşılan"

Aslanoğlu, şöyle devam etti:

"İzmir’in çoktan çözülmüş koku meselesinden, İzmir körfezinde sadece temiz denizlerde yaşayabilen deniz canlılarının varlığından, körfezde her gün kilolarca balık tutan olta balıkçılarından Sayın büyükşehir adayının haberi yok anlaşılan. İyi niyetli düşünüyorum ve Tunç Soyer’in İzmir’de gerçekleştirdiği yüzlerce hizmetten, altyapıda rekor kırılarak hizmete sokulan arıtma tesislerinden, tarihi yatırımlarla yapılan metro ağlarından, uluslararası kuruluşlardan alınan hizmet ödüllerinden bihaber olduğunu varsayıyorum. Ama en azından Sayın Tunç Soyer ile birlikte Kemeraltı tarihinin en büyük alt yapı projesini ve mimari düzenlemeleri gezerken gördüklerini, oradaki esnaf ve vatandaşın Tunç Soyer’e teşekkürlerini hatırlıyordur diye düşünüyorum"




#Şenol Aslanoğlu
#Ümit Özlale
#İzmir
#CHP
8 месяцев назад