|

CHP’li belediyeler beceriksiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Mersin Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı’nda CHP’li belediyeleri eleştirdi: Seçim öncesinde bol keseden dağıttıkları ne kadar vaat varsa hepsinin altında ezildiler. Çöp toplamadan şehir içi ulaşımına, kültür-sanattan çevreye hiçbir işi doğru düzgün yapamıyorlar. Artık illerde sular akmıyor sular. En temel belediye hizmetlerini dahi yerine getiremeyen bir beceriksizlikle muhatabız.

00:00 - 18/09/2021 Cumartesi
Güncelleme: 04:37 - 18/09/2021 Cumartesi
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan
Cumhurbaşkanı Erdoğan
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Mersin Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı’nda konuştu. Sıkıntılarla karşılaşsalar da ya bir yol bularak ya bir yol açarak ülkeye hizmet mücadelesini kararlılıkla sürdürdüklerini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan,
“Muhalefet genel başkanları, evlerinin odaları arasında dolaşırken, biz doğudan batıya, kuzeyden güneye tüm Türkiye’yi geziyoruz.”
dedi.

BECERİKSİZLİKLE MUHATABIZ

Salondaki gençlerin,
“AK gençlik burada Reis’inin yanında”
sloganına Erdoğan,
“Evet, A’dan Z’ye bütün kuşaklar burada.”
karşılığını verdi. Gelecek hafta, resmi ziyaret kapsamında ABD’ye gideceğini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:
  • “Son günlerde yaşananlar, muhalefetin Türkiye gibi Türkiye’nin bekası, huzuru, esenliği, refahı gibi derdinin olmadığını göstermiştir. Edepsiz söz ve eylemlerden sahnelenen çirkinliklere kadar muhalefetin nasıl bir Türkiye hayali kurduğunu hepimiz gördük.
    Bunların bırakın ülkeyi, ellerinin altındaki belediyeleri dahi yönetme becerilerinin olmadığına yine bu süreçte hep birlikte şahit olduk. Seçim öncesinde bol keseden dağıttıkları ne kadar vaat varsa hepsinin altında ezildiler. Seçim meydanlarında millete verdikleri sözlerin, taahhütlerin hiçbirini hayata geçiremediler.
    Çöp toplamadan şehir içi ulaşımına, kültür-sanattan çevreye kadar hiçbir işi doğru düzgün yapamıyorlar. Artık illerde sular akmıyor sular. En temel belediye hizmetlerini dahi yerine getiremeyen bir beceriksizlikle muhatabız. Çok daha vahimi, muhalefetin bu acı gerçeklerle yüzleşmek, kendilerini sigaya çekmek yerine sağa sola saldırarak, suçlarını örtme çabasındalar.”
#AK Parti
#Recep Tayyip Erdoğan
#Mersin Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı
#CHP
3 yıl önce