|

"CHP'li İnce minder dışına çıktı"

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce'nin sosyal paylaşım sitesi Twitter'da asparagas bir habere gönderme yaparak haber doğruymuş gibi yaptığı paylaşıma AK Parti'li Bülent Turan cevap verdi. Turan'ın cevabı üzerine İnce'nin konu başka yere çekmeye çalışması dikkat çekti.

yunus göksu/ yenisafak.com.tr
00:00 - 5/06/2013 среда
Güncelleme: 10:53 - 5/06/2013 среда
Yeni Şafak
"CHP'li İnce minder dışına çıktı"
"CHP'li İnce minder dışına çıktı"

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Muharrem İnce sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan Fas Kralı VI. Muhammed'in Başbakan Erdoğan'ı kabul etmediği ve görüşmediği haberlerine gönderme yaparak "Fas kralı görüşmemiş mi? Gerekçesi neymiş?" yazdı. İnce'nin gerçeği bilmeden yazdığı bu mesaja AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan cevap verdi. "Keşke yazmadan partinizin dış işlerine sorsaydınız" diyen Turan, Kral'ın aylardır yurtdışında tedavi gördüğünü söyledi. Son günlerde sosyal medyada dillendirilen hak talebine göndermede de bulunan Turan, "Daha ciddi muhalefet hakkımız!" dedi.

Turan'ın bu cevabına CHP'li İnce şaşırtan bir üslupla yanıt verdi. CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce'nin yanlış bilgiyi aktarmasına verilen cevaba olan tepkisi "Bilal'in işler nasılmış? ikinci gemiciği almış mı? ızgara işi nasıl gidiyormuş?" cümlesiyle oldu.

Bu durumu minder dışına çıkmak olarak yorumlayan AK Parti'li Turan, Bilal Erdoğan'ın gemisi olmadığını söyledi. Bunun üzerine CHP'li İnce herhangi bir cevap vermedi.


11 лет назад