|

CHP'nin mülteci çelişkisi: Parti binasında çalıştırdılar

CHP Çanakkale İl Başkanlığı binasının çatı yenileme çalışmalarında mültecilerin çalıştırıldığı ortaya çıktı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Davulla zurnayla ülkelerine göndereceğim" dediği mültecilerin 'Sınır namustur' yazılı pankartın olduğu binada işlerini yaptığı görüldü.

00:01 - 27/08/2021 Cuma
Güncelleme: 00:11 - 27/08/2021 Cuma
Yeni Şafak
CHP binasında çalışan yabancı işçiler
CHP binasında çalışan yabancı işçiler

Erken seçim isteyen ve seçim çalışmalarını 'mülteciler' üzerinden yürütmeye başlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Benim millete sözüm var. Allah nasip eder sizlerin oylarıyla iktidar olursam ben o gün Suriyelileri davulla zurnayla kendi ülkelerine göndereceğim." demişti.

Sonrasında yaptığı açıklamalarda da bu yöndeki söylemlerini sürdüren Kılıçdaroğlu'nun partisi CHP'nin ise mültecileri parti binasının işleri için çalıştırdığı ortaya çıktı.


CHP binasında mülteci çalıştırıldı

CHP Çanakkale İl Başkanlığı binasının çatı yenileme çalışmalarında yabancı uyruklu işçilerin çalıştığı görüntüler bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde yabancı uyruklu işçilerin 'Sınır namustur' yazılı pankartın olduğu CHP binasından malzeme indirdiği görüldü.

#CHP
#Çanakkale
#Mülteci
#Kemal Kılıçdaroğlu
3 yıl önce