|

Cihangir'deki lüks evden 8 ton çöp çıktı

İstanbul Cihangir'de kötü koku gelen daireye giren polis ekipleri şaşkına döndü. Polisler evde hem yaşlı kadının cansız bedeniyle hem de 8 ton çöple karşılaşırken belediye ekiplerince temizleme çalışması başlatıldı.

Yeni Şafak
13:20 - 12/07/2018 Perşembe
Güncelleme: 13:28 - 12/07/2018 Perşembe
IHA
Belediye ekipleri yaptıkları çalışmada yıllardır eve getirilen ve ağır kokuya neden olan çöpleri evin dışına çıkardı.
Belediye ekipleri yaptıkları çalışmada yıllardır eve getirilen ve ağır kokuya neden olan çöpleri evin dışına çıkardı.

Cihangir Pürtelaş Sokak'ta bulunan bir apartmanın 5'inci katından kötü kokular gelmesi üzerene apartman sakinleri polis ekiplerine ihbarda bulundu.

Apartmana gelen polis ekipleri dairede yaşayan yaşlı kadının cansız bedeniye karşılaştı.

Ekipler, evin ise bir çöp eve döndüğünü gördü. Olay yerine çağrılan belediye ekipleri yaşlı kadının yaklaşık 8 ton çöp biriktirdiğini tespit etti.

Çöp evde, belediye ekiplerince temizleme çalışmaları başlatıldı.

Muhtar'dan açıklama

  • Cihangir Mahalle Muhtarı Sündüs Uluman, "Ben burada 20 yıllık mahalle muhtarıyım. Burada yaşayan kadını da 20 yıldır tanırım. Bankadaki parasını batırdıktan sonra kafayı yedi. Kadın çok zengin, gayrimenkul zenginiydi. Son zamanlarda sokakta bulduğu tüm eşyaları eve taşımaya başlamıştı. Çocuğunu bile eve almıyordu. Evde ölmüş 2 ay sonra fark edildi. Alt kat satılığa çıkmıştı eve bakmaya gelen bir alıcının kötü kokuyu fark etmesi üzerine eve girildi ölmüştü" diye konuştu.

Bu arada evin sahibi Meliha Öner'in 4 ay önce hayatını kaybettiği öğrenildi. Çöp evde hayatını kaybeden Öner'in cenazesi çıkarıldıktan sonra kızına bilgi verildiği ancak kızının evi kilitleyerek ilgilenmediği belirtildi.



#Çöp Ev
#İstanbul
#Cihangir
6 yıl önce