|

Cinnet geçirip ailesini katletti

Karaman''da Afgan uyruklu bir genç, cinnet geçirip tüm ailesini katletti. 4 kişiyi öldüren gencin, ailesini intihar eden kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu öğrenildi.

KARAMAN - AA
00:00 - 1/06/2013 Cumartesi
Güncelleme: 22:08 - 31/05/2013 Cuma
Yeni Şafak
Cinnet geçirip ailesini katletti
Cinnet geçirip ailesini katletti

Karaman''da cinnet getiren Afgan uyruklu genç, evde annesi, babası ve 2 kızkardeşini bıçaklayarak öldürdü. Ailesi ile birlikte yaşayan Afgan uyruklu Nezar A. (19), gece geç saatlerde evin balkonunda alkol adıktan sonra bunalıma girerek cinnet getirdi.

KEDİYE BİLE ACIMADI

Mutfaktaki ekmek bıçağını alan Nezar A, odada yatan annesi Nesibe (52) ile dışarı kaçmaya çalışan ablası Naciye (23) ve kız kardeşi Mesude A''yı (17) defalarca bıçaklayarak öldürdü. O sırada diğer odadan gürültüye bakmak için kalkıp gelen babası Ahmet A''yı (63) bıçaklamaya başladı. Yaralı olarak evden kendisini dışarı atan baba caddenin ortasına yığıldı. Bu sırada Nezar A, evdeki kedinin de boğazını kesti. Olaydan sonra evden çıkan Nezar A, soranlara da kaza yaptığını söyleyip ambulans çağırmalarını istedi. Baba Ahmet A. hayatını kaybetti. Nezar A. ise gözaltına alındı. Karaman''da, ocak ayında Van''dan gelen ailenin 17 yaşındaki oğulları Milad A''nın 28 Mart''ta intihar ettiği, Nezar A''nın bu olaydan ailesini sorumlu tuttuğu öğrenildi.


11 yıl önce