|

Cumhurbaşkanı Erdoğan LGS'ye girecek öğrencilere başarılar diledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan LGS'ye girecek öğrencilere Türkiye Yızyılı'nı işarete ederek başarılar diledi. Erdoğan, Yarın LGS’ye girecek olan, ülkemizin geleceği tüm evlatlarımıza Allah’tan zihin açıklığı ve üstün başarılar diliyorum. Türkiye Yüzyılı’nın inşasında her birinize güveniyor; sınavın size, ailenize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

23:50 - 3/06/2023 Cumartesi
Güncelleme: 00:09 - 4/06/2023 Pazar
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan.

Cumhurbaşkanı Erdoğan LGS'ye girecek öğrencilere Türkiye Yızyılı'nı işarete ederek başarılar diledi.

Erdoğan, Yarın LGS’ye girecek olan, ülkemizin geleceği tüm evlatlarımıza Allah’tan zihin açıklığı ve üstün başarılar diliyorum. Türkiye Yüzyılı’nın inşasında her birinize güveniyor; sınavın size, ailenize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın paylaşımı şöyle:

LGS sınavı yarın yapılacak

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav yarın düzenlenecek. Merkezi sınav, deprem bölgesindeki iller dahil ülke genelinde yapılacak.
Deprem bölgesindeki öğrencilerin mağduriyet yaşamaması için bu yılki sınavda, 8'inci sınıfın ikinci dönem konularından soru sorulmayacak.

#Recep Tayyip Erdoğan
#LGS
#TürkiyeYüzyılı
10 ay önce