|

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarih tezkereye 'hayır' diyerek teröristlere can suyu olanları affetmeyecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tezkerenin yürürlüğe girmesi ile Türkiye’nin terörle mücadelesi daha da güç kazanmıştır. Tarih, tezkereye 'hayır' diyerek teröristlere can suyu olanları affetmeyecek. 'Bir gece ansızın gelebiliriz' diye ifade ettiğimiz operasyonlarla projeleri çökertecek teröristlerin başını ezeceğiz." dedi.

Halil Akkoç
13:03 - 25/10/2023 Çarşamba
Güncelleme: 13:18 - 25/10/2023 Çarşamba
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan
Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, "Terörle mücadele, bir diğer daimi gündemimiz ve önceliğimizdir. Hamdolsun kahraman ordumuz, sınırlarımızda ve ötesinde destan yazmayı sürdürüyor. Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinden ülkemize yönelik terör tehditlerini doğrudan kaynağında bertaraf etme esasına dayalı güvenlik konseptimizi sürekli geliştirerek uyguluyoruz. TSK'nın Irak ve Suriye'deki görev süresini 2 yıl süreyle uzatan Cumhurbaşkanlığı tezkeresine destek veren tüm siyasi partilere ve milletvekillerine şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum. Tezkerenin kabulü ve yürürlüğe girmesiyle Türkiye'nin terörle mücadelesi her galanda daha da güç kazanmıştır" dedi.

"Tezkereye 'hayır' diyerek teröristlere can suyu olanları tarih affetmeyecektir"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "
Elbette tarih, operasyonlarımız neticesinde inlerinden çıkamaz hale gelen teröristlere, tezkereye 'hayır' diyerek can suyu olanları da affetmeyecektir.
Bu sadece parlamentoda değil, parlamento dışındaki kurumların içerisinde de bunlara destek verenleri affetmeyecektir. Ne içerideki bedhahların desteği ne de sırtlarını dayadıkları emperyalist güçlerin himayesi terör örgütünü yok olmaktan kurtaramayacaktır." ifadelerini kullandı.

"Teröristlerin başını ezeceğiz"

Erdoğan, "'Bir gece ansızın gelebiliriz' diyerek ifade ettiğimiz operasyonlarla, terör örgütleri üzerinden kurulmak istenen projeleri çökertecek, teröristlerin başını ezeceğiz." şeklinde konuştu.

#Recep Tayyip Erdoğan
#Tezkere
#AK Parti
7 ay önce