|

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret etmişti: Arama kararı olan zanlı otobüste yakalandı

Manisa'ya bağlı Kula ilçesinde denetim yapan jandarma ekipleri, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği için hakkında yakalama kararı olan bir kişiyi yakaladı. Otobüsle seyahat ederken yakalanan zanlının yoklama kaçağı da olduğu ortaya çıktı.

17:55 - 11/02/2022 Cuma
Güncelleme: 18:01 - 11/02/2022 Cuma
IHA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretten aranan zanlı gözaltına alındı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretten aranan zanlı gözaltına alındı

Kula İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Gökçeören Karakol Komutanlığı ekipleri, bugün saat 16.00 sıralarında İzmir-Ankara D300 karayolu üzerinde yürüttükleri denetim ve kontrol faaliyeti esnasında bir yolcu otobüsünü durdurdu.

Durdurulan otobüste GBT sorgulamaları yapan jandarma ekipleri, tedirgin hal ve hareketlerinden şüphelendikleri İ.U.(28) isimli şahsı incelemeye aldı.

CUMHURBAŞKANINA HAKARET EDEN ZANLI OTOBÜSTE YAKALANDI

Şahsın yapılan GBT sorgularında Ağrı ili Patnos İlamat ve infaz Bürosu tarafından “Cumhurbaşkanına Hakaret ” suçundan yakalamasının bulunduğunu tespit etti.

Ekiplerce yakalanarak gözaltına alınan şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından Kula Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi.

ASKER KAÇAĞI OLARAK DA ARANIYORDU

Yoklama kaçağı olduğu da öğrenilen şüpheli, savcılıkta alınan ifadesinin ardından tutuklanarak Salihli Kapalı Ceza İnfaz kurumuna gönderildi.

ERDOĞAN'A ONLARCA BEDDUA MESAJI ATMIŞ

Öte yandan İ.U.(28) isimli şüphelinin, kendisine ait sosyal medya hesaplarından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alarak art arda beddua içerikli hakaretler paylaştığı öğrenildi.

#Manisa
#Kula
#Cumhurbaşkanı Erdoğan
#Hakaret
#Jandarma
2 yıl önce