|

Dalmaz dalga geçiyor

Dalmaz Center'a yine kumar baskını yapıldı. Son bir yılda Dalmaz 12 kez mühürlendi ve kapatıldıktan sonra her sefer tekrar açıldı

İha
00:00 - 28/10/2007 Pazar
Güncelleme: 00:12 - 28/10/2007 Pazar
Yeni Şafak
Dalmaz dalga geçiyor
Dalmaz dalga geçiyor

Daha önce de defalarca kumar baskını yapılan Dalmaz Center'a gecenin ilerleyen saatlerinde yine kumar baskına yapıldı. Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü Araştırma Büro Amirliği'ne bağlı ekiplerin yaptığı baskında, 15 kişi gözaltına alındı. Ayrıca baskında 1 adet rulet masası ile çok sayıda oyun puluna el konuldu. Şahıslar daha sonra emniyete götürülerek adliyeye sevk edildi. Alınan bilgiye göre Dalmaz Center son bir yılda 12 kez kumar oynatıldığı için kapatıldı ancak her baskından sonra tekrar açıldı.

Villaya kumar baskını

Maltepe'de güvenlik kameralı ve penceresi bulunmayan bir villada kumar oynandığı ihbarını alan polis ekipleri, baskın düzenlediler. Polisin yaptığı baskında 30 kumarbaz gözaltına alındı. Villada yapılan aramada çok sayıda oyun pulu ve post makinesi ele geçirildi. Gözaltına alınan kişilerden 14'ünün bayan olduğu ve bazılarının içeride kurpiyer olarak çalıştığı öğrenildi. Polisin baskın yapmasına kızan ve bir üniversitede öğretim üyesi olduğunu iddia eden bir kişi ise polisle tartıştı.

17 yıl önce