|

Davutoğlu'ndan Kayahan tweeti

Türk pop şarkıcısı, besteci ve söz yazarı Kayahan Açar, yumuşak doku kanseri tedavisi gördüğü hastanede 66 yaşında hayatını kaybetti. Başbakan Davutoğlu twitter hesabından başsağlığı diledi.

Yeni Şafak
09:56 - 3/04/2015 Cuma
Güncelleme: 10:25 - 3/04/2015 Cuma
Yeni Şafak

Bir süredir yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Kayahan, saat 07.00 sıralarında vefat etti. Başbakan Ahmet Davutoğlu Twitter hesabından "Türk müziğine sayısız beste kazandıran, bir neslin şarkılarıyla büyüdüğü Kayahan'ı kaybetmenin hüznü içindeyiz. Ailesine, tüm sevenlerine ve sanat camiasına taziyelerimi iletiyorum" mesajını yazdı.

KAYAHAN'IN HASTALIĞI NEYDİ?


İlk olarak 1990'da bacağında çıkan yağ bezesine baktırmak için gittiği hastanede kansere yakalandığı fark edilen, altı ay ömür biçilen ama pes etmeyen Kayahan, hastalık 11 yıl sonra aynı yerden nüksettiğinde de yılmamıştı. Geçirdiği dört ameliyat ve radyoterapi tedavisi sonucu sağlığına kavuşan Kayahan, Üçüncü kez aynı tatsız haberi almış ve kemoterapiye başlamıştı.



SON KONSERİNDE HELALLİK İSTEMİŞTİ


Usta sanatçı, en son 14 Şubat'ta Nilüfer ile birlikte konser vermişti. Konserde “Benden size hakkım helal, siz de hakkınızı helal edin. Yakında daha rahat kalkacağım günler olacak. Hayal edin, hayal ettiğiniz sürece yaşarsınız" sözleri hem eşini hem de meydanı dolduran sevenlerini ağlatmıştı.

#Türk pop şarkıcısı
#besteci
#Kayahan Açar
#yumuşak doku kanseri
#Kayahan hayatını kaybetti
#Davuroğlu'ndan Kayahan tweeti
#Başbakan Ahmet Davutoğlu
9 yıl önce