|

Dayakçı koca aranıyor

Adana'da polisin 'dur' ihtarına uymayan otomobilden bir kadın cesedi çıktı. Evli ve hakkında kayıp başvurusu bulunan kadının tabancayla vurulduğu belirlendi. Polis, kayıp başvurusunda bulunan ve eşine şiddet uyguladığı belirtilen kocayı arıyor

Aa
00:00 - 1/08/2011 Pazartesi
Güncelleme: 01:49 - 1/08/2011 Pazartesi
Yeni Şafak
Dayakçı koca aranıyor
Dayakçı koca aranıyor

Polis, yaralama olayına karıştıkları ihbarı üzerine bir otomobili ta-kibe aldı. Önceki akşam saat 23.30 sıralarında silahla yaralama olayına karışan kişilerin kaçtığı 01 TZ 630 plakalı otomobili trafikte seyrederken farketti.

Bunun üzerine ekipler, şüpheli araç için 'dur' ihtarında bulundu. Ancak ihtara uymayarak kaçan otomobille uzun süre kovalamaca yaşandı. Yakalanacağını anlayan zanlılar, otomobili, Gürselpaşa Mahallesi'nde portakal bahçeleri arasında bırakarak kaçtı. Polis kaçan zanlıların bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

KAYIP İHBARI YAPILMIŞ

Otomobilde yapılan aramada tabancayla vurularak öldürülmüş halde bir kadın cesedi bulundu. Yapılan araştırmada cesedin 31 yaşındaki Elem Ünal'a ait olduğu tespit edildi. Evli olan ve hakkında kayıp başvurusu bulunan genç kadının başına ve vücuduna çok sayıda kurşun sıkıldığı belirlendi.

ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN SABIKALI

Elem Ünal'a ait olduğu belirlenen kadının cesedi, Adana Numune Hastanesi Morgu'ndan alınarak otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü. Tabanca ile çeşitli yerlerinden vurulmuş halde bulunan Elem Ünal'ın 14 yıllık eşi Muhammet Ünal'ın (31), 29 Temmuz Cuma günü Bağlar Polis Merkezi Amirliği'ne karısının kaybolduğu ihbarında bulunduğu öğrenildi.

Muhammet Ünal'ın, kayıp başvurusunda, 1 çocuk annesi eşi Elem Ünal'ın daha önce de evden kaçtığı ve bir süre sonra Adana'daki bir türkü evinde bulunarak evine getirildiği konusunda bilgi verdiği belirtildi. Bu arada, polis ekipleri, olayla ilgili olarak Ünal'ın eşi Muhammet Ünal'ı arıyor. Ünal'ın yakınları ise çeşitli suçlardan sabıkası bulunan Muhammet Ünal'ın, eşine sürekli şiddet uyguladığını öne sürdü.



13 yıl önce