|

Devrilen basketbol potası 2 çocuğu yaraladı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde spor sahasındaki basketbol potasının devrilmesi sonucu iki çocuk yaralandı.

Aa
00:00 - 10/09/2014 Çarşamba
Güncelleme: 15:28 - 10/09/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Devrilen basketbol potası 2 çocuğu yaraladı
Devrilen basketbol potası 2 çocuğu yaraladı

Basketbol oynamak isteyen çocuklar, Patlangıç Mahallesi 381 Sokak'taki spor sahasına gitti. Bir süre sahada oynayan çocukların üzerine, atış yaptıkları pota devrildi.

Potanın çarptığı çocuklardan 11 yaşındaki Egehan Gürol kulağından, Kurtuluş Davies ise belinden yaralandı. Yaralı çocuklar, çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla Fethiye Devlet Hastanesine kaldırıldı. Çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Yaralanan çocuklardan Egehan Gürol'un babası Gürol Gürol ise potanın çarpması sonucu oğlunun kulağının yırtıldığını, hastanede kulağına 8 dikiş atıldığını ifade etti.

Olayda ihmal olduğunu ileri süren Gürol, "Potanın bağlantı noktası çürümüş ve kaynak ile tutturulmuş. Bakım yapılmadığını düşünüyorum. Çocuklarımızı parka emanet ediyoruz ama parklar da Allah'a emanet. Konuyla ilgili davacı olacağız" dedi.

Belinden yaralanan çocuğun babası David Davies de parklar güvenli olduğu için çocuklarını gönderdiklerini vurguladı. Yaşanan olaydan üzüntü duyduklarını dile getiren Davies, sahanın çocuklar için tehlike yarattığını, olayın sorumlularından şikayetçi olacaklarını bildirdi.

10 yıl önce