|

DGS'ye girecekler dikkat: ÖSYM'den saat uyarısı

Milyonlarca adayın beklediği 2020-Dikey Geçiş Sınavı yarın yapılacak. Sınav öncesinde Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı'dan adaylara önemli bir uyarı geldi. Yetkililer, öğrencilierin saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacaklarını duyurdu.

12:36 - 8/08/2020 Cumartesi
Güncelleme: 13:45 - 8/08/2020 Cumartesi
DHA
Arşiv
Arşiv

ÖSYM'nin sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yapılan açıklamada, "Yarın uygulanacak olan 2020-DGS'de adaylar saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır. Adayın, sınava girebilmesi için Sınava Giriş Belgesi'ne ek olarak; nüfus cüzdanını, T.C Kimlik Kartı veya geçerlilik süresi dolmamış pasaportunun aslını yanında bulundurması zorunludur.

  • Nüfus cüzdanı veya Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı veya geçerlilik süresi dolmamış pasaport dışında; Türk vatandaşlığından izin ile ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait Pembe/Mavi Kartlar, pasaportları bulunmayan KKTC vatandaşlarının fotoğraflı ve kimlik numaralı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kimlik Kartı, kimlik belgesi olarak kabul edilecektir" denildi.


#ÖSYM
#DGS
#saat uyarısı
4 yıl önce