|

Dışişleri Bakanı Fidan'ın telefon trafiği

Yeni Dışişleri Bakanı olarak göreve başlayan Hakan Fidan, Kırgız Cumhuriyeti, Moldova ve Estonyalı bakanlarla telefonda görüştü.  Görüşmelerde muhatapları, Fidan’ı yeni görevi nedeniyle tebrik etti.

14:33 - 9/06/2023 Cuma
Güncelleme: 15:46 - 9/06/2023 Cuma
DHA
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan

Yeni kabinenin en dikkat çeken ismi Dışişleri Bakanı Fidan, bir yandan mevkidaşları ile gündemdeki konuları değerlendirirken diğer yandan tebrikleri kabul etmeye devam ediyor.


Kırgızistan Dışişleri Bakanı Ceenbek Kulubayev, Avrupa Birliği (AB) Komisyonunun Genişlemeden Sorumlu Üyesi Oliver Varhelyi, Moldova Başbakan Yardımcısı, Dışişleri ve Avrupa ile Entegrasyon Bakanı Nicu Popescu ve Estonya Dışişleri Bakanı Margus Tsahkna, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabinede Dışişleri Bakanlığı görevine getirilen Hakan Fidan'ı kutladı.


Dışişleri Bakanlığından yapılan bilgilendirmeye göre, Bakan Fidan, Kulubayev, Varhelyi, Popescu ve Tsahkna ile ayrı ayrı telefonda görüştü.


Bakanlıktan yapılan açıklamada,
"Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kırgız Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Jeenbek Kulubayev, Komşuluk ve Genişlemeden Sorumlu AB Komiseri Oliver Varhelyi, Moldova Başbakan Yardımcısı, Dışişleri ve Avrupa ile Entegrasyon Bakanı Nicu Popescu ve Estonya Dışişleri Bakanı Margus Tsahkna ile bugün telefon görüşmeleri gerçekleştirmiştir. Görüşmelerde muhatapları Bakan Fidan'ı yeni görevi nedeniyle tebrik etmişlerdir"
denildi.



#Hakan Fidan
#Dışişleri Bakanlığı
#Moldova
#Estonya
#Kırgız cumhuriyeti
10 ay önce